Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση 20 εκατ. ευρώ για την πλατφόρμα διαχείρισης εργατικού δυναμικού της Neobrain

Η Neobrain προσφέρει μία SaaS λύση διαχείρισης εργατικού δυναμικού που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και τα Big Data.

Η HRtech startup Neobrain μόλις εξασφάλισε χρηματοδότηση 20 εκατ. ευρώ για τη SaaS λύση της, η οποία επιτρέπει τη διαχείριση και τον προγραμματισμό εργατικού δυναμικού. Αυτή η χρηματοδότηση σηματοδοτεί ένα ρεκόρ για τον τομέα του HRtech στη Γαλλία. Στην Series A χρηματοδότηση της εταιρείας ηγούνται οι Alter Equity, Crédit Mutuel Innovation, XAnge και η Breega, η οποία έχει επενδύσει στη Neobrain και στο παρελθόν. 

Η πλατφόρμα της Neobrain, βασιζόμενη στην τεχνητή νοημοσύνη και τα Big Data, δίνει στις εταιρείες τη δυνατότητα να προβλέπουν τις αλλαγές που πιθανώς να χρειαστεί να γίνουν στους ρόλους των εργαζομένων τους, αλλά και τις δεξιότητες που θα είναι απαραίτητες στην εταιρεία στο μέλλον. Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις να σχεδιάσουν καλύτερα τις μελλοντικές τους κινήσεις και να ενισχύσουν εκείνες τις δεξιότητες των εργαζομένων τους οι οποίες είναι πιο χρήσιμες δίνοντάς τους κίνητρα. 

Αρκετές εταιρείες συνεργάζονται ήδη με τη Neobrain για την καλύτερη διαχείριση του εργατικού δυναμικού τους και τον προγραμματισμό της στρατηγικής τους, ανάμεσα σε αυτές οι Bosch και TotalEnergies. Η νέα αύξηση του κεφαλαίου της Neobrain θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη της καινοτόμου τεχνολογίας της. Στόχος είναι η δημιουργία συστημάτων που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να παρακολουθούν και να ενισχύουν το εργατικό δυναμικό τους, με πρωτοβουλίες εσωτερικής κινητικότητας όπου είναι εφικτό.  

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις