Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Ισπανική TaxDown συγκέντρωσε 5.5 εκατ. ευρώ για την απλοποίηση των φορολογικών δηλώσεων

Η πλατφόρμα της TaxDown απλοποιεί τη διαδικασία υποβολής φορολογικής δήλωσης για όλους.

Η πλατφόρμα της TaxDown απλοποιεί τη διαδικασία υποβολής φορολογικής δήλωσης για όλους. 

Η ισπανική startup TaxDown έχει ένα σημαντικό στόχο, να κάνει την υποβολή φορολογικής δήλωσης απλή για όλους. Για να πετύχει αυτό τον στόχο και να επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε διεθνές επίπεδο η εταιρεία έλαβε χρηματοδότηση ύψους 5.5 εκατ. ευρώ. Η επένδυση προήλθε από την Base10 Partners, με τη συμμετοχή των JME Ventures, Kartik Raghavan, Jeff Reynar, Juan Urdiales, Felipe Navío, FJ Labs, James Argalas, Abac Nest και Baldomero Falcones. 

Η TaxDown, η οποία ιδρύθηκε το 2019, έχει ήδη βοηθήσει αρκετούς Ισπανούς με τις φορολογικές τους δηλώσεις, ενώ η εταιρεία σκοπεύει να επεκταθεί και σε άλλες αγορές ξεκινώντας από τις ισπανόφωνες χώρες. Η πλατφόρμα της TaxDown είναι εύχρηστη και διευκολύνει την υποβολή της φορολογικής δήλωσης, ενώ η εταιρεία προσφέρει επίσης συμβουλές και επιπλέον υποστήριξη σε όποιον πελάτη το χρειαστεί.   

Με την άνθιση της αγοράς των κρυπτονομισμάτων και των NFTs οι ανάγκες των φορολογούμενων έχουν αλλάξει, ενώ και οι αρμόδιοι φορείς κάθε χώρας πρέπει επίσης να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και η TaxDown κάνει τη διαδικασία ευκολότερη.  

Η εταιρεία θέλει να κάνει την υποβολή φορολογικής δήλωσης απλή για όλους, ακόμα και αν είναι freelancers, επενδυτές κρυπτονομισμάτων ή online traders. Αξιοποιώντας την τεχνολογία, την αυτοματοποίηση και τις εξειδικευμένες γνώσεις των εργαζομένων της, η TaxDown στοχεύει να γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης στο είδος της προσφέροντας μία 100% ψηφιακή λύση που θα λύσει τα χέρια των φορολογούμενων με μικρό κόστος, διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.   

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις