Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H συνδρομή στο Netflix γίνεται πιο ακριβή

Η χρήση της δημοφιλούς πλατφόρμας γίνεται λίγο ακριβότερη για τους χρήστες συγκεκριμένων χωρών.

H δημοφιλής πλατφόρμα streaming σειρών και ταινιών Netflix ανακοίνωσε από τον Ιανουάριο πως η τιμή της συνδρομής αναμένεται να αυξηθεί. Οι αλλαγές στις τιμές ανακοινώθηκαν μέσω email στους συνδρομητές της υπηρεσίας σε ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και ανάλογα με την χώρα, αφορούν διαφορετικά πακέτα συνδρομής.  

Τις τελευταίες μέρες, υπήρξε μία εκ νέου ενημέρωση των συνδρομητών, η οποία έκανε γνωστό πως η αύξηση στις τιμές των πακέτων συνδρομής θα είναι ορατή στην επόμενη πληρωμή της συνδρομής τους. Επομένως κάποιοι από τους χρήστες είναι πιθανό να έχουν ήδη δει την αλλαγή στον λογαριασμό τους. Μέσα σε μερικές εβδομάδες και έχοντας ενημερώσει ήδη τους χρήστες της υπηρεσίας, η εταιρεία σκοπεύει να εφαρμόσει πλήρως το νέο τιμολόγιο. 

Το γενικότερο κύμα ανατιμήσεων της τελευταίας χρονικής περιόδου είναι πιθανό να ανέβασε τα κόστη λειτουργίας της πλατφόρμας, ενώ το περιεχόμενό της δεν έχει σταματήσει να ανανεώνεται με σειρές, ταινίες, ακόμα και βιντεοπαιχνίδια. Για να συνεχίσει τις δραστηριότητές της, η Netflix ίσως να χρειάζεται μία αλλαγή στις τιμές, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει την ίδια ποιότητα υπηρεσιών.  

Όσον αφορά την Ελλάδα και την Ευρώπη, εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, δεν έχει γίνει κάποια ανακοίνωση σχετικά με τις τιμές των πακέτων συνδρομής, όμως δεν αποκλείεται στο μέλλον θα δούμε αυξήσεις των τιμών και στις ευρωπαϊκές χώρες.  

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις