Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πρόγραμμα δωρεάν συμβουλευτικής υποστήριξης από Νέα Γεωργία Νέα Γενιά

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους και επιχειρηματίες στον τομέα της κτηνοτροφίας.

Την έναρξη ενός δωρεάν προγράμματος συμβουλευτικής υποστήριξης, σε ζωοτεχνικό, οικονομοτεχνικό και κτηνιατρικό επίπεδο, για κτηνοτρόφους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με επίκεντρο την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, ανακοίνωσε ο Οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Στόχος του προγράμματος είναι η παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης στους αιγοπροβατοτρόφους για μια βιώσιμη ανάπτυξη των κτηνοτροφικών τους μονάδων, προσφέροντας συμβουλευτική υποστήριξη σε ζωτικά θέματα, αναπαραγωγής, διατροφής και διαχείρισης των ποιμνίων, και θα είναι διάρκειας 10 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως και τη Δευτέρα, 18 Απριλίου. Η συμβουλευτική υποστήριξη απευθύνεται συνολικά σε έως 40 κτηνοτρόφους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και θα διεξαχθεί με τη μορφή εξατομικευμένων επισκέψεων για κάθε συμμετέχοντα, στις μονάδες εκτροφής.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Υλοποιείται υπό την επιστημονική καθοδήγηση έμπειρων συμβούλων των Πανεπιστημίων, επικεφαλής των οποίων είναι ο αναπληρωτής καθηγητής, Γιώργος Παπαδομιχελάκης και η επίκουρος καθηγήτρια, Ναταλία Βασιλείου (ΠΘ).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις