Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Mag #26: Κυκλοφορεί σήμερα με τον Ελεύθερο Τύπο

Στο εξώφυλλο του νέου τεύχους φιλοξενείται o ιδρυτής και CEO της Spotawheel, Χάρης Αρβανίτης και αποκαλύπτει πως η τεχνολογία μετασχηματίζει τη διαδικασία αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Το Startupper Mag κυκλοφορεί σήμερα με τον Ελεύθερο Τύπο με πλούσια θεματογραφία σχετικά με τη νέα επιχειρηματικότητα, τις Startups, την καινοτομία και την τεχνολογία. Το νέο τεύχος περιέχει τέσσερα μεγάλα αφιερώματα και πολλά θέματα για σημαντικούς τομείς της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας πάντα υπό το πρίσμα της τεχνολογίας και των Startups.

Στο εξώφυλλο του Startupper Mag φιλοξενείται o ιδρυτής και CEO της Spotawheel, Χάρης Αρβανίτης και αποκαλύπτει πως με την χρήση τεχνολογιών αιχμής και πρωτοποριακών ιδεών μετασχηματίζει ψηφιακά την αγορά  μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλάζοντας τις συνηθισμένες διαδικασίες περασμένων δεκαετιών, παρέχοντας ταυτόχρονα αξιοπιστία, διαφάνεια αλλά και μοναδικές δυνατότητες στους πελάτες (αγοραστές και πωλητές) της πλατφόρμας. Γι’ αυτό άλλωστε η Spotawheel αναδείχθηκε No.1 στην Ελλάδα και κατατάχθηκε (Νο.39) ανάμεσα στις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης.   

Στο κεντρικό αφιέρωμα του Startupper Mag παρουσιάζεται η νέα, βελτιωμένη, εκδοχή της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, ο «Τουρισμός 2.0», που φέρνει την επανεκκίνηση του κλάδου μετά την πανδημία του κορωνοϊού με στόχο να επαναφέρει την Ελλάδα ξανά ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου. Παράλληλα, παρουσίαζεται το οικοσύστημα των ελληνικών travel & leisure Startups που αναπτύσσονται δυναμικά τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας νέες υπηρεσίες και λύσεις βασισμένες στην τεχνολογία και την καινοτομία, αναβαθμίζοντας συνολικά το επίπεδο του τουρισμού στην χώρα μας. 

To δεύτερο μεγάλο αφιέρωμα εστιάζει στην μεγάλη «επανάσταση» του HealthTech και αναλύει πως η τεχνολογία έχει κατορθώσει να «μεταμορφώσει» διεθνώς με εκπληκτικούς ρυθμούς τον χώρο της υγείας, κάνοντας πραγματικότητα πρωτοποριακές θεραπείες, νέες μορφές Τηλε-Ιατρικής και υπερσύγχρονα συστήματα που συνδυάζουν τα ωφέλη της Τεχνητής Νοημοσύνης με τις κορυφαίες επιστημονικές ανακαλύψεις.

Στο τρίτο αφιέρωμα με τίτλο «Digital Auto» ξεδιπλώνεται ο hitech κόσμος των σύγχρονων αυτοκινήτων, που θυμίζουν πλέον περισσότερο εξελιγμένα και έξυπνα συστήματα μεταφοράς σε οδικούς άξονες από διάσημες ταινίες επιστημονικής φαντασίας και λιγότερο οχήματα με την παραδοσιακή έννοια του όρου.  

Τέλος, στο νέο τεύχος παρουσίαζεται το οικοσύστημα καινοτομίας της Ηπείρου, με επίκεντρο τα Ιωάννινα, όπου αναπτύσσεται με εντατικούς ρυθμούς το νέο Hub υψηλής τεχνολογίας της Νότιας Ευρώπης, προσελκύοντας επενδυτές, funds και πολυεθνικούς κολοσσούς από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ.  

Στις σελίδες του περιοδικού υπάρχουν ακόμα θέματα για τις κορυφαίες ελληνικές Startups, οι οποίες διακρίνονται στους σημαντικότερους τομείς της ελληνικής οικονομίας και επεκτείνονται δυναμικά σε νέες αγορές στο εξωτερικό, κατακτώντας διεθνή αναγνώριση, βραβεία ή διακρίσεις καθώς και το επενδυτικό ενδιαφέρον ξένων επενδυτών και funds. 

Μη χάσετε το Startupper Mag 25 που κυκλοφορεί σήμερα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις