Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

i-host: Το ελληνικό app διαχείρισης κρατήσεων για εστιατόρια που “χτυπάει” τον διεθνή ανταγωνισμό

Το i-host, η πιο δημοφιλής εφαρμογή διαχείρισης κρατήσεων και πελατολογίου για εστιατόρια, εστιατόρια ξενοδοχείων, beach bars και χώρους φιλοξενίας σε Ελλάδα και Κύπρο συνεχίζει σταθερά την πορεία ανάπτυξης με υψηλούς ρυθμούς και έντονα εξωστρεφή χαρακτήρα.

Με την εφαρμογή να παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον διεθνή ανταγωνισμό, το μοντέλο τιμών να την καθιστά ως την απόλυτη value for money λύση για κορυφαία εστιατόρια και επιχειρήσεις φιλοξενίας διεθνώς και την εταιρεία να στελεχώνεται με άτομα που εξειδικεύονται στην ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων για επιχειρήσεις και το guest experience σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και χώρους φιλοξενίας, το i-host «χτυπά» στα ίσα τους διεθνείς παίκτες και νικά κατά κράτος στην Ελλάδα, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται και στο εξωτερικό.

Στη χώρα μας το i-host έχει σχεδόν «εξαφανίσει» τους διεθνείς ανταγωνιστές, την παρουσία των οποίων έχει περιορίσει σε μερίδια αγοράς κάτω του 5%, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της συντριπτικής πλειονότητας των επιχειρήσεων του κλάδου φιλοξενίας. Το 96% των επιχειρήσεων που υιοθετούν το i-host στην Ελλάδα ανανεώνει τη συνδρομή του, γεγονός που αποδεικνύει την αξία της χρήσης του αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών υποστήριξης της εταιρείας, που η αγορά τονίζει ότι «ξεχωρίζουν».

Στο χαρτοφυλάκιο της επιχείρησης συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της χώρας και τα πολυβραβευμένα από εγχώριους και διεθνείς οδηγούς (π.χ. Michelin), καθώς και τα κορυφαία ξενοδοχειακά brands στους πιο τουριστικούς προορισμούς. «Το i-host ξεχωρίζει γιατί φέρνει μαζί του την κουλτούρα πολύ ξεχωριστών επαγγελματιών, αυτών που μας υποδέχονται στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της ελληνικής αγοράς. Θεωρούμε τους συνεργάτες μας, κάθε έναν ξεχωριστά, αναπόσπαστο κομμάτι του εγχειρήματός μας και μέρος της προσπάθειάς μας να αναδείξουμε τον χαρακτήρα της ελληνικής φιλοξενίας σε παγκόσμιο επίπεδο», μας αναφέρει ο κ. Ζήσης, συνιδρυτής και γενικός διευθυντής της εταιρείας.

Από τις αρχές του 2021, η εταιρεία βρίσκεται σε τροχιά επέκτασης προς χώρες του εξωτερικού. Σήμερα, παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πρόσφατα ο κλάδος φιλοξενίας διεθνώς, το i-host μετρά πολυάριθμες εγκαταστάσεις σε 4 τεχνολογικά προηγμένες ευρωπαϊκές χώρες, έχοντας αποσπάσει μερίδια από τον διεθνή ανταγωνισμό σε Ιταλία, Ολλανδία, Γερμανία και Βέλγιο. Η εταιρεία πρόκειται σύντομα να ανακοινώσει νέα που σχετίζονται με τα επόμενα βήματά της προς τις διεθνείς αγορές.

Με το i-host, τα εστιατόρια και οι χώροι φιλοξενίας διαχειρίζονται τις κρατήσεις τους πανεύκολα και χωρίς λάθη, αποφεύγουν τις ενδιάμεσες υπηρεσίες κρατήσεων, «χτίζοντας» απευθείας σχέσεις με τους επισκέπτες τους και αυξάνουν τα έσοδά τους, με καλύτερη αξιοποίηση των τραπεζιών τους και δημιουργία πιστού πελατειακού κοινού, που επισκέπτεται το εστιατόριο ξανά και ξανά.

Το i-host τοποθετείται ως η απόλυτη value for money λύση για κορυφαία εστιατόρια, bar-restaurants, bars και χώρους φιλοξενίας που επιθυμούν να οργανώσουν τις κρατήσεις τους, προσφέροντας πακέτα τόσο για επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν το 1ο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση όσο και για εκείνες που αναζητούν κάτι πολύ πιο εξελιγμένο, με πολλές δυνατότητες. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η καθοδήγηση που έρχεται από την πολύ έμπειρη ομάδα του i-host για την καλύτερη αξιοποίηση της εφαρμογής και την αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης που παρέχουν τα εστιατόρια και οι χώροι φιλοξενίας στους επισκέπτες τους. Όλα τα παραπάνω καθιστούν το i-host ένα πολύ ενδιαφέρον και promising case για την ελληνική tech-startup σκηνή και τον κλάδο φιλοξενίας και τουρισμού.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις