Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η SoftOne ανέλαβε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Crowdpolicy

Η εταιρεία ανοιχτής καινοτομίας υλοποίησε την ψηφιοποίηση των εργασιών της με τη λύση Cloud ERP της SoftOne.

Η Crowdpolicy, εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή επιχειρηματικών λύσεων πληροφοριακών συστημάτων στο πεδίο του civictech και fintech, καθώς και υπηρεσιών ανοιχτής καινοτομίας σε τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας, επέλεξε τη λύση Cloud ERP της SoftOne για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της καθημερινής της λειτουργίας.  

Η εγκατάσταση του Soft1 Cloud ERP πραγματοποιήθηκε από τον πιστοποιημένο συνεργάτη της SoftOne, NewSoftware, ενοποιώντας το σύνολο της εμπορικής και οικονομικής δραστηριότητας της Crowdpolicy σε ένα σύγχρονο σύστημα ERP που υποστηρίζει την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης με ταχύτητα εκτέλεσης και μέγιστη ασφάλεια εργασιών. Πλήρως παραμετροποιήσιμο, το Soft1 Cloud ERP ανταποκρίνεται σε όλες τις ιδιαίτερες απαιτήσεις λειτουργίας της Crowdpolicy, προσφέροντάς της τη δυνατότητα καλύτερης οργάνωσης, αρχειοθέτησης αλλά και σύνδεσης των έργων της με τα αρμόδια στελέχη, ενώ παράλληλα διευκολύνει την παρακολούθηση των συμβάσεων της τόσο με τους πελάτες, όσο και με τους προμηθευτές της.

Ο Μιχάλης Ψαλλίδας, Managing Director της Crowdpolicy, δήλωσε σχετικά με την υλοποίηση της εγκατάστασης: «Το Soft1 Cloud ERP ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες διαχείρισης του πελατολογίου μας, καθώς επίσης σε αυτές της λογιστικής παρακολούθησης και κατηγοριοποίησης των εισπράξεων και δαπανών της εταιρείας μας. Αυτοματοποιώντας πλήθος καθημερινών χρονοβόρων εργασιών, αυξάνει την αποδοτικότητα των στελεχών μας, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας».

Πλήρως εναρμονισμένο με τη νέα νομοθεσία, το Soft1 Cloud ERP διασυνδέεται σε πραγματικό χρόνο με την ΑΑΔΕ, αυτοματοποιώντας το σύνολο των εργασιών που σχετίζονται με την υποχρεωτική τήρηση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων myDATA. Επιπλέον, ενσωματώνοντας σύγχρονα εργαλεία reporting και πλήθος έτοιμων εκτυπώσεων, παρέχει στα στελέχη της εταιρείας ολοκληρωμένη πληροφόρηση, διευκολύνοντας την πραγματοποίηση μακροπρόθεσμων προβλέψεων ταμειακών ροών. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις