Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Spotawheel “κερδίζει” πελάτες και επενδυτές

Ο CEO Χάρης Αρβανίτης μίλησε πριν λίγο καιρό στο Startupper MAG για την δέσμευση της εταιρείας σε χρήστες και συνεργάτες με βάση τα επενδυτικά κεφάλαια που αντλεί σταθερά.

Η Spotawheel μόλις εξασφάλισε μια χρηματοδότηση ύψους 100 εκατ. ευρώ έχοντας μια παγκόσμια επέκταση μπροστά της. Ο CEO και συν-ιδρυτής της Startup, Χάρης Αρβανίτης είχε πρόσφατα μιλήσει στο Startupper MAG σχετικά με τους στρατηγικούς στόχους και το μέλλον της εταιρείας. Ο ίδιος ανέφερε τότε τα σχέδια τους γύρω από την επέκταση της επιχείρησης σε μεγάλες αγορές ξεκινώντας από την Κεντροανατολική Ευρώπη όπου υπάρχει επίσης μεγάλη ανάγκη για μεταχειρισμένα οχήματα και σε καλύτερη κατάσταση.  

Το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας περιλάμβανε όπως είχε τονίσει έναν δυναμικό στόχο 5 χρόνων για να εισέλθει σε νέες ευρωπαϊκές αγορές, ξεκινώντας από φέτος με άνοιγμα σε τουλάχιστον πάνω από δύο χώρες. Στο ίδιο πλαίσιο, η Spotawheel υπολογίζει πολύ στην κερδοφορία της και στα επενδυτικά κεφάλαια που αποκτά που την βοηθούν παράλληλα στο να πετύχει τα σχέδια της, συνεχίζοντας την ψηφιακή της διαφοροποίηση.  

Καθώς η εταιρεία είναι καθοδόν να αγγίξει τα 200 εκατ. ευρώ σε έσοδα έως το τέλος του 2022, σύμφωνα με την ανακοίνωση του νέου fund, σκοπεύει να εισάγει επιπλέον ψηφιακές υπηρεσίες και fintech προϊόντα ενώ δεν αποκλείεται να σκεφτεί νέους τρόπους αξιοποίησης του οικοσυστήματος υπηρεσιών και του κλάδου συγκεκριμένα, μέσα από συνεργασίες και δράσεις σε διάφορες χώρες της Δυτικής Ευρώπης όπως η Γερμανία.  

Πλέον, η νεοφυής επιχείρηση εστιάζει συγχρόνως σε νέες προσλήψεις, κάτι που προανήγγειλε και ο διευθύνων σύμβουλος και co-founder, κ. Αρβανίτης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Startupper, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η νέα γενιά αναζητά περισσότερο ένα Startup περιβάλλον, ευελιξία και μια πολυδιάστατη εμπειρία.  

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις