Giveaway μετοχών ύψους 4,4 εκατ. δολαρίων της Tesla με πρωτοβουλία του Musk

Newsroom
1'

Μετοχές της Tesla ύψους 4,4 εκατομμυρίων δολαρίων πούλησε την Τρίτη ο CEO της εταιρείας Elon Musk. Φημολογείται πως τα χρήματα θα μπορούσαν πιθανώς να καλύψουν τις αμφιλεγόμενες πρωτοβουλίες του Musk για την εξαγορά της πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Twitter, αν και το πόσο απέχει πολύ από τα 44 δισεκατομμύρια που δαπανήθηκαν για την εξαγορά της εταιρείας. 

Σε περίπτωση πάντως που ο ίδιος επιθυμήσει να αποχωρήσει από την συμφωνία εξαγοράς της πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θα κληθεί να πληρώσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια, γεγονός που θα μπορούσε να δικαιολογήσει τη πώληση των μετοχών. Πάντως ο Musk δεν φαίνεται διατεθειμένος να πραγματοποιήσει περαιτέρω πωλήσεις όσον αφορά την Tesla.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.