Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Get Life: Εξασφάλισε 6,3 εκατ. δολάρια και «εκδημοκρατίζει» τις ασφάλειες ζωής

Η Get Life είναι μια νέα επιχείρηση ασφάλισης ζωής που στοχεύει στη αναζωογόνηση του κλάδου με την χρήση καινοτόμου τεχνολογίας.

Η Getlife, μια νεοφυής επιχείρηση με έδρα τη Μαδρίτη, «σήκωσε» 6,3 εκατομμύρια δολάρια σε αρχική χρηματοδότηση. Η VC Singular, ηγήθηκε του γύρου της χρηματοδότησης με την συμμετοχή των  Gokul Dhringa, Chris Adelsbach και άλλων επιχειρηματικών αγγέλων. Η εταιρεία έχει ως στόχο να διευκολύνει την πρόσβαση σε ασφαλιστικά προϊόντα ζωής στην Ευρώπη, για παράδειγμα, δεν απαιτούνται ιατρικές εξετάσεις για να εγγραφείτε στη Getlife.

Ένας σημαντικός λόγος για να αγοράσει κανείς μια ασφάλεια ζωής είναι η διασφάλιση του μέλλοντος των αγαπημένων του ανθρώπων, σε περίπτωση που αυτός φύγει από την ζωή. Αυτή η διαδικασία, βέβαια, δεν είναι τόσο απλή όσο ακούγεται. Η αξιολόγηση καταστάσεων και η ανάληψη κινδύνων μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές ασφαλιστικές εταιρείες απλώς να αρνούνται να αναλάβουν νέους πελάτες.

 Υπολογίζεται ότι μόνο το 55% δύναται να εξασφαλίσει ασφάλεια ζωής από μια παραδοσιακή ασφαλιστική εταιρεία. “Η ασφάλιση ζωής αυτή τη στιγμή είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο προϊόν για αγορά”, δήλωσε σχετικά ο συνιδρυτής και CEO της Getlife, Guillermo Alén. “Εμείς δεχόμαστε αμέσως το 85% των πελατών”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις