Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Rise Up «σήκωσε» 30 εκατ. ευρώ για την εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού

Η εταιρεία με έδρα το Παρίσι δραστηριοποιείται στον τομέας της παγκοσμίως ανερχόμενης βιομηχανίας μάθησης και ανάπτυξης του δυναμικού εταιρειών.

Η γαλλική εταιρεία Rise Up συγκέντρωσε 30 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αναλάβει την εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού εταιρειών, σε συνεργασία με τις Connected Capital, MAIF Avenir και Impact Partners.

Η Rise Up, που ιδρύθηκε το 2014, έχει το όραμα να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και να προσφέρει πραγματικές λύσεις στις επιχειρήσεις – αντιμετωπίζοντας την έλλειψη δεξιοτήτων.
Υπολογίζεται ότι το 79% των διευθύνοντων συμβούλων παγκοσμίως αναγνωρίζουν πως η έλλειψη βασικών γνώσεων στο εργατικό δυναμικό μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στην μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας. Μάλιστα, η αδυναμία μάθησης και εξέλιξης είναι ο επικρατέστερος λόγος για τον οποίο οι υπάλληλοι επιλέγουν να αναζητήσουν νέα θέση εργασίας.

Με την παγκόσμια βιομηχανία μάθησης και ανάπτυξης να αναμένεται να ανέλθει σε πάνω από 380 δισεκατομμύρια ευρώ έως το 2022, πρόκειται για μια τεράστια αγορά στην οποία η Rise Up είναι έτοιμη να εκτοξευθεί. Με γραφεία στο Παρίσι, το Λονδίνο, τις Βρυξέλλες, το Άμστερνταμ, τη Λισαβόνα και το Μόναχο, η Rise Up έχει αρχίσει να χτίζει ένα σταθερό δίκτυο σε όλη την Ευρώπη και η τεχνολογική κλιμάκωση στοχεύει σε υψηλή ανάπτυξη σε αυτές τις αγορές.

Το πρόγραμμα μάθησης one-stop-shop της Rise Up, που συνδυάζει LMS, LXP, LRS, LCMS, κινητές και πολυτροπικές υπηρεσίες χρησιμοποιώντας καινοτόμο τεχνολογία και Τεχνητή Νοημοσύνη. Μέχρι σήμερα εξυπηρετεί περισσότερους από 400 πελάτες και 1 εκατομμύριο ενεργούς εκπαιδευόμενους σε 60 χώρες. Η πλατφόρμα διακρίνεται για την ευκολία χρήσης της, τόσο για τους διαχειριστές όσο και για τους χρήστες καθώς και για την εξατομικευμένη εμπειρία εκμάθησης που παρέχει.

Μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως ένα διαισθητικό περιβάλλον μικτής μάθησης, ένα chatbot παρακίνησης και μια ενσωμάτωση του Microsoft Teams, καθιστούν τη συνολική μαθησιακή εμπειρία τόσο θετική όσο και ελκυστική. Επιπλέον, η Rise Up δημιουργεί θετικό κοινωνικό αντίκτυπο στις τοπικές κοινότητες, διευρύνοντας την πρόσβαση στην κατάρτιση, προσφέροντας την πλατφόρμα της σε δικαιούχους συλλόγους και αναπτύσσοντας την απασχόληση των νέων τόσο μέσω της μαθητείας όσο και μέσω της επαγγελματικής εμβάθυνσης.

“Η Rise Up είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ανάπτυξης: “Καθώς συνεχίζουμε να περιηγούμαστε στην πανδημία COVID-19, η υβριδική μάθηση είναι θεμελιώδης- η Rise Up προσφέρει μια πλατφόρμα μάθησης χωρίς αποκλεισμούς που μετατρέπει αυτή την κρίσιμη επιχειρηματική πρόκληση σε ευκαιρία για τους πελάτες μας. Η συνεργασία μας με την Connected Capital, με την εστίασή της στο B2B SaaS και την εμπειρία της με εταιρείες τεχνολογίας ανθρώπινου δυναμικού ειδικότερα, θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε περαιτέρω τη θέση μας στις τοπικές ευρωπαϊκές αγορές.” δήλωσε ο Arnaud Blachon, συνιδρυτής και CEO της Rise Up.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις