Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Hotailors: Συγκεντρώνει 23 εκατ. ευρώ και «ταξιδεύει» σε όλο τον κόσμο

Η πολωνική ταξιδιωτική Startup προετοιμάζει την επέκτασή της σε νέες αγορές και λανσάρει καινούριες υπηρεσίες.

Ο ιδιοκτήτης της Hotailors μόλις συγκέντρωσε 23 εκατομμύρια ευρώ σε νέα χρηματοδότηση από την DC24 ASI με σκοπό να επεκταθεί διεθνώς και να μετονομαστεί σε «WorkTrips.com». 

To λογισμικό των υπηρεσιών της Hotailors βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, βοηθώντας τους χρήστες να πραγματοποιούν κρατήσεις, να οργανώνουν και να επιβλέπουν τα ταξίδια των εργαζομένων τους. Η πολωνική startup, που ιδρύθηκε το 2016, συνεργάζεται ήδη με περισσότερες από 900 αεροπορικές εταιρείες, 2,2 εκατομμύρια ξενοδοχεία παγκοσμίως, προσφέροντας 24/7 εξυπηρέτηση πελατών και ευέλικτη τιμολόγηση.  Με αυτή τη νέα χρηματοδότηση, η Hotailors θα έχει ως στόχο να επικρατήσει στην παγκόσμια αγορά επαγγελματικών ταξιδιών, με σχέδια επέκτασης και ενίσχυσης της θέσης της στις υπάρχουσες αγορές, καθώς και επέκτασης σε νέες – μεταξύ άλλων και στην Αφρική. Η εταιρεία θα μετονομαστεί επίσης σε «WorkTrips.com» και θα λανσάρει νέα ασφαλιστικά και χρηματοοικονομικά προϊόντα. 

Ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Hotailors, Filip Błoch επισήμανε: «Καταφέραμε να επιβιώσουμε από την πιο δύσκολη φάση για τον κλάδο, την περίοδο της πανδημίας. Ήταν μια περίοδος μεγάλων απολύσεων και αναδιαρθρώσεων μεταξύ των πρακτόρων που ειδικεύονταν στα επαγγελματικά ταξίδια. Χρησιμοποιήσαμε αυτό το διάστημα για να επεκτείνουμε την ομάδα πωλήσεών μας, να αναπτύξουμε το τμήμα τεχνολογίας και πληροφορικής και να ενισχύσουμε την προβολή μας. Τώρα βλέπουμε μια ανάκαμψη της αγοράς και την επιστροφή των πολυεθνικών εταιρειών στα επαγγελματικά ταξίδια.»

Το «Travel Manager» αναπτύχθηκε για να διευκολύνει τις εταιρείες να οργανώνουν επαγγελματικά ταξίδια, με εξειδίκευση στη διαχείριση επαγγελματικών ταξιδιών για εξωτερικούς υπαλλήλους, όπως αυτοί που εργάζονται με συμβάσεις. Μέσω της εφαρμογής Hotailors, οι χρήστες μπορούν να κάνουν γρήγορα κρατήσεις πτήσεων, ξενοδοχείων και να οργανώνουν επαγγελματικά ταξίδια εντός των ορίων των εργαζομένων, ενώ η εταιρεία λαμβάνει ένα συλλογικό τιμολόγιο. Η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της πρόσβαση σε πλήρη γνώση του κόστους των επαγγελματικών ταξιδιών και διαχείριση σε πραγματικό χρόνο, καθώς και έλεγχο των δαπανών σε πραγματικό χρόνο. 

Ο Filip συνέχισε: «Η επανάσταση στην ιστορία μας ήταν κυρίως η ενοποίηση με τον παγκόσμιο τεχνολογικό γίγαντα SAP. Σήμερα, η λύση μας έχει δημοσιευτεί στο SAP Concur App Center και παρέχει απρόσκοπτη ενσωμάτωση για το συγχρονισμό των ταξιδιωτικών δεδομένων και τη μεταφορά του κόστους ενός υπαλλήλου εκτός προσωπικού στο σύστημα SAP Concur. Αυτό διασφαλίζει ότι η λύση πληροί όλα τα πρότυπα ενσωμάτωσης με διεθνείς εταιρείες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας, όπως η Google, η Vodafone και η Microsoft. Δεν μένουμε στάσιμοι, πράγμα που αποδεικνύεται και με το λανσάρισμα νέων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αγοράς ταξιδιωτικής ασφάλισης και ασφάλισης ακύρωσης από τον συνεργάτη μας – AxaPartners”.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις