Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Εstée Lauder επενδύει στις ανερχόμενες ηγέτιδες

Η Estée Lauder εγκαινιάζει το πρόγραμμα Emerging Leaders Fund για την υποστήριξη της επόμενης γενιάς γυναικών που επαναπροσδιορίζουν την ηγεσία.

Η Estée Lauder ανακοίνωσε έναρξη λειτουργίας του Estée Lauder Emerging Leaders (ELEL) Fund, ενός φιλανθρωπικού ταμείου στο πλαίσιο του Estée Lauder Companies Charitable Foundation. Αποστολή του ELEL Fund είναι να επαναπροσδιορίσει την ηγεσία, υποστηρίζοντας μια νέα γενιά αναδυόμενων γυναικών ηγετών και αμφισβητώντας τα στερεότυπα των φύλων στον τομέα αυτό. Το Ταμείο θα στηρίξει παγκόσμιους οργανισμούς που παρέχουν ευκαιρίες για την ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων, καλλιεργούν υποστηρικτικές κοινότητες και υποστηρίζουν ανερχόμενες ηγέτιδες με τολμηρό όραμα αλλαγής.

Η Estée Lauder πραγματοποίησε μια αρχική επένδυση ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων στο ELEL Fund, το οποίο θα στηρίξει οργανισμούς που σχετίζονται με την αποστολή αυτή. Η Vital Voices, ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επενδύει σε γυναίκες ηγέτες, έχει επιλεγεί ως ο πρώτος συνεργάτης του προγράμματος του ELEL Fund, το οποίο ξεκινά τον Ιούλιο του 2022. Πρόσθετες επιχορηγήσεις από το Ταμείο ELEL θα ανακοινωθούν το επόμενο έτος. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα ενταχθούν στην κοινότητα Vital Voices που αποτελείται από περισσότερες από 20.000 γυναίκες σε 184 χώρες, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η Estée Lauder Global Changemaker, Amanda Gorman. Οι αιτήσεις είναι τώρα ανοιχτές για τo πρώτο και τo δεύτερη group και είναι προσβάσιμες στη διεύθυνση vitalvoices.org.

«Στο Vital Voices έχουμε διαπιστώσει ότι οι γυναίκες ηγούνται με διαφορετικό τρόπο, και αυτή η διαφορά είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο κόσμος μας. Η συνεργασία μας με το Estée Lauder Emerging Leaders Fund θα εντοπίσει ανερχόμενες γυναίκες ηγέτες με τολμηρό όραμα για θετική αλλαγή και θα τους παρέχει τις δεξιότητες, το δίκτυο και τους πόρους που χρειάζονται για να κάνουν αυτό το όραμα πραγματικότητα» δήλωσε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Vital Voices,  Alyse Nelson.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις