Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Realme: Στο Top 4 των κατασκευαστών Smartphone στην Ευρώπη

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στην Ευρώπη για το 2021 επικράτησε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 Η realme παρέμεινε στους Top 4 στην αγορά της Ευρώπης με εντυπωσιακή ετήσια ανάπτυξη 177% το 1ο τρίμηνο του 2022, συνεχίζοντας να είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone μεταξύ των κορυφαίων μεγάλων εμπορικών σημάτων.

Μάλιστα, πρόσφατα ανακοινώθηκε «κατά λάθος» η κυκλοφορία του smartphone «Realme 9» στην Ευρώπη.

Η realme κατατάχθηκε, επίσης, πάνω από το Top 5 σε 11 ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Στη Δυτική Ευρώπη, η realme παρέμεινε σταθερή με ανάπτυξη 377%, μέσα από τις ισχυρές επιδόσεις στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 443%, 2809%, 352% και 223% αντίστοιχα. Η realme εδραίωσε τη θέση της στο Top 5 και στις τέσσερις χώρες, επεκτείνοντας ποικίλες συνεργασίες και προσφέροντας συναρπαστικές προσφορές σε πελάτες.

Στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, η realme παρέμεινε επίσης στην κορυφή κατέχοντας μια θέση στο Top 4, κυρίως με την σημαντική συνεισφορά της Πολωνίας, όπου η realme κατέρριψε την Apple στο Top 3 για άλλη μια φορά. Η realme διατήρησε πολλά υποσχόμενες επιδόσεις στην Τσεχία, την Ελλάδα αλλά και τη Σλοβενία, με κατάταξη στο Top 4 σε κάθε χώρα.

Στην Ελλάδα η realme για το πρώτο τρίμηνο του 2022 ήταν ανάμεσα στις 4 κορυφαίες επωνυμίες smartphone, ξεπερνώντας ακόμα και την Apple κατά μία θέση. Πιο συγκεκριμένα, η realme κατέχει την 4η θέση έχοντας ανοδικό ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης της τάξης του 135%.

Η realme παρέμεινε εξαιρετικά ενεργή στην Ευρώπη ολόκληρο το πρώτο τρίμηνο του 2022, λανσάροντας την πρώτη σειρά 9 Pro μαζί με τις στρατηγικές «Όλα σε 5G», παρουσιάζοντας την κορυφαία ναυαρχίδα της σειράς GT 2 και το smartphone με την ταχύτερη φόρτιση GT NEO 3, ανακοινώνοντας το «1+5+T». Καθώς και με στρατηγικές και πρωτοβουλίες βιωσιμότητας προϊόντων AIOT με το Treedom στο MWC στην Βαρκελώνη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις