Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Cardlink e-grow: Νέα πλατφόρμα για την δημιουργία website και e-shop

Η ελληνική Fintech βοηθά τις επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα να ενισχύσουν την ψηφιακή παρουσία τους.

Tην δημιουργία του Cardlink e-grow, μια self-service πλατφόρμα κατασκευής website και e-shop, ανακοίνωσε η Cardlink, αφουγκραζόμενη τη σύγχρονη ανάγκη των επιχειρήσεων για online παρουσία και πωλήσεις.

Το Cardlink e-grow παρέχει έτοιμα templates για κάθε είδους επιχείρηση.

Οποιοσδήποτε έχει την δυνατότητα να φτιάξει website και e-shop και να ξεκινήσει online πωλήσεις, χωρίς γνώσεις προγραμματισμού. Επιπρόσθετα, η πλατφόρμα παρέχει έτοιμες διασυνδέσεις με μεγάλα κανάλια πωλήσεων, όπως Best Price, Skroutz, Facebook Marketplace, Instagram και Google. 

Το Carlink e-grow βοηθά τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την πελατειακή τους βάση και να αποκτήσουν απευθείας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η πλατφόρμα απευθύνεται σε όλους τους κλάδους επιχειρήσεων, με έμφαση στην λιανική, στην εστίαση και στον ξενοδοχειακό κλάδο

Ειδικά για τον κλάδο του τουρισμού, το Cardlink e-grow έχει αναπτύξει έτοιμα templates για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, σπίτια και άλλα είδη καταλυμάτων και booking engine για διαχείριση των απευθείας κρατήσεων σε 7 γλώσσες για εξυπηρέτηση όλων των αγορών.    

Η Cardlink, για την τεχνολογική υποστήριξη του Cardlink e-grow, συνεργάζεται με την Reactive, εταιρεία που προσφέρει λύσεις για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων online και διαθέτει δραστηριότητα σε πολλές χώρες παγκοσμίως.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις