Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Freeverse.io: Εισάγει ένα βιωσιμότερο μοντέλο στην NFT αγορά

Η Startup με έδρα τη Βαρκελώνη συγκέντρωσε 10 εκατομμύρια δολάρια και εγκαινιάζει προϊόντα NFT επόμενης γενιάς.

Η Freeverse.io μόλις συγκέντρωσε περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ σε έναν επενδυτικό γύρο Σειράς Α. Τη χρηματοδότηση συνδιοργάνωσαν οι Earlybird και Target Global, μαζί με τους υφιστάμενους επενδυτές Adara Ventures και 4Founders Capital.

Στόχος της καινοτομίας της Freeverse είναι να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι η αγορά NFTs βασίζεται στην κερδοσκοπία. Οι καταναλωτές αγοράζουν «σπάνια» ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία με γνώμονα το κέρδος. Υπάρχει έλλειψη παιδείας όσον αφορά στον χώρο. εντείνοντας την αβεβαιότητα γύρω από την αγορά των NFTs.

Το προϊόν και η τεχνολογία της Freeverse προσφέρουν μια διέξοδο από αυτή την κατάσταση, επιτρέποντας στις ιδιότητες NFT να αλλάζουν και να εξελίσσονται. Με το Freeverse, το Metaverse θα γεμίσει με περιουσιακά στοιχεία που θα αποτυπώνουν την αξία που παρέχεται από την προσπάθεια και το ταλέντο των ιδιοκτητών τους να τα χρησιμοποιούν, αντί για απλή σπανιότητα και κερδοσκοπία. Η Freeverse θα χρησιμοποιήσει την επένδυση για να χρηματοδοτήσει μια ισχυρή ώθηση στην αγορά, καθώς και για να συνεχίσει την ανάπτυξη του προϊόντος και της βασικής τεχνολογίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος Alun Evans, εξήγησε: «Η Freft είναι μια εταιρεία, η δεν έχει καμία σχέση με το μέλλον: “Τα ζωντανά περιουσιακά στοιχεία αντιπροσωπεύουν το δρόμο προς τα εμπρός για την ψηφιακή ιδιοκτησία στο metaverse και πέραν αυτού. Το γεγονός ότι τα Living Assets αποτιμώνται περισσότερο από τον τρόπο χρήσης τους, σε αντίθεση με την απλή κερδοσκοπία, σημαίνει ότι επιτρέπουν ένα δικαιότερο και πιο βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο τόσο για τις εταιρείες όσο και για τους καταναλωτές. Ως εκ τούτου, αναμένουμε ότι η προσέγγισή μας θα αποτελέσει βασικό στοιχείο στον αναδυόμενο τομέα web3″.

Το 2021, οι πωλήσεις NFT εκτοξεύτηκαν στα ύψη, φτάνοντας πάνω από 20 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με την Freeverse, καθώς τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι τελικοί χρήστες άρχισαν να κατανοούν τις δυνατότητες που ξεκλειδώνει η ψηφιακή ιδιοκτησία με πιστοποίηση blockchain. Το βασικό προϊόν της Freeverse είναι μια πλατφόρμα που επιτρέπει στις εταιρείες (όπως εμπορικά σήματα, προγραμματιστές παιχνιδιών ή άλλους δημιουργούς περιεχομένου) να προσθέσουν ένα κρίσιμο νέο επίπεδο στα προϊόντα τους: τη δυνατότητα των NFTs να αλλάζουν και να εξελίσσονται ανάλογα με τον τρόπο χρήσης τους από τους ιδιοκτήτες τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις