Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Hewlett Packard: Απλουστευμένες υπηρεσίες AI για επιχειρήσεις

Το νέο σύστημα ανάπτυξης μηχανικής μάθησης της HPE εξαλείφει την πολυπλοκότητα και το κόστος κατασκευής και εκπαίδευσης μοντέλων προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση που μειώνει τον χρόνο για την εξαγωγή δεδομένων από μερικές εβδομάδες σε μόλις λίγες ημέρες.

Η Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE) παρουσίασε το νέο της σύστημα ανάπτυξης μηχανικής μάθησης, το οποίο βοηθά τις επιχειρήσεις να κατασκευάσουν μοντέλα εκπαίδευσης μηχανικής μάθησης σε κλίμακα. Το νέο σύστημα, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης, αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση που ενσωματώνει μια πλατφόρμα λογισμικού μηχανικής μάθησης, υπολογιστές, επιταχυντές, καθώς και δικτύωση με στόχο την ταχύτερη ανάπτυξη σε κλίμακα και την εκπαίδευση ακριβέστερων μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Το σύστημα ανάπτυξης μηχανικής μάθησης της HPE βασίζεται στη στρατηγική επένδυση της HPE να αποκτήσει συστήματα Determined AI, προκειμένου να συνδυάσει την ισχυρή πλατφόρμα μηχανικής μάθησης (ML), που πλέον ονομάζεται επίσημα HPE Machine Learning Development Environment, με τις κορυφαίες στον κόσμο λύσεις τεχνητής νοημοσύνης και HPC της HPE. Με το νέο Σύστημα Ανάπτυξης Μηχανικής Μάθησης της HPE, οι χρήστες μπορούν να επιταχύνουν το τυπικό time-to-value για να αρχίσουν να αξιοποιούν τα αποτελέσματα κατασκευής και εκπαίδευσης μηχανικών μοντέλων, από εβδομάδες ή μήνες σε ημέρες.

«Οι επιχειρήσεις επιδιώκουν να ενσωματώσουν την Τεχνητή Νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση για να διαφοροποιήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, όμως συχνά προσκρούουν στην πολυπλοκότητα διαμόρφωσης της υποδομής», δήλωσε ο Justin Hotard, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής στο τμήμα HPC και Τεχνητής Νοημοσύνης στην HPE.

«Το σύστημα ανάπτυξης μηχανικής μάθησης της HPE συνδυάζει τις δοκιμασμένες end-to-end λύσεις HPC για deep learning με την καινοτόμο πλατφόρμα λογισμικού μηχανικής μάθησης σε ένα σύστημα, για να παρέχει μια αποτελεσματική και πρωτοποριακή λύση που επιταχύνει το time-to-value και την παραγωγή αποτελεσμάτων μέσω της τεχνητής νοημοσύνης». 

 

Υπερβαίνοντας τα εμπόδια για την αξιοποίηση του πλήρους δυναμικού της Τεχνητής Νοημοσύνης με μία ολοκληρωμένη λύση μηχανικής μάθησης 

Οι οργανισμοί δεν έχουν ακόμη καταφέρει να αποκτήσουν ανεπτυγμένη υποδομή Τεχνητής Νοημοσύνης, η οποία αποτελεί, σύμφωνα με την IDC, την πιο σημαντική και δαπανηρή επένδυση όσων επιχειρήσεων θέλουν να επιταχύνουν τη φάση πειραματισμού ή πρωτοτυποποίησης για την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών Τεχνητής Νοημοσύνης. Συνήθως, η υιοθέτηση υποδομής Τεχνητής Νοημοσύνης για την υποστήριξη ανάπτυξης και εκπαίδευσης μοντέλων σε κλίμακα, απαιτεί μια σύνθετη και βαθμιαία διαδικασία που περιλαμβάνει την αγορά, τη ρύθμιση και τη διαχείριση ενός εξαιρετικά παράλληλου οικοσυστήματος λογισμικού και υποδομής που εκτείνεται σε εξειδικευμένους υπολογιστές, αποθήκευση, διασύνδεση και επιταχυντές.

Το σύστημα ανάπτυξης μηχανικής μάθησης της HPE βοηθά τις επιχειρήσεις να παρακάμψουν την υψηλή πολυπλοκότητα που σχετίζεται με την υιοθέτηση υποδομής Τεχνητής Νοημοσύνης, προσφέροντας τη μοναδική λύση της αγοράς, η οποία συνδυάζει λογισμικό, εξειδικευμένα υπολογιστικά συστήματα όπως οι επιταχυντές, με τη δικτύωση και τις υπηρεσίες, επιτρέποντάς τους να ξεκινήσουν άμεσα την αποτελεσματική διαμόρφωση και εκπαίδευση βελτιστοποιημένων μοντέλων μηχανικής μάθησης σε κλίμακα.

 

Αποκτήστε ακριβή μοντέλα για να απελευθερώσετε περαιτέρω δυναμική με το σύστημα ανάπτυξης μηχανικής μάθησης της HPE

Το συγκεκριμένο σύστημα συνεισφέρει επίσης στην ταχύτερη επίτευξη ακρίβειας των μοντέλων με κατανεμημένη εκπαίδευση τελευταίας τεχνολογίας, αυτοματοποιημένη βελτιστοποίηση υπερπαραμέτρων και αναζήτηση νευρωνικής αρχιτεκτονικής, τα οποία είναι βασικά για τους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης.

Επιτάχυνση του POC στην παραγωγή με έτοιμες προς χρήση λύσεις ανάπτυξης και εκπαίδευσης μοντέλων AI

Το σύστημα ανάπτυξης μηχανικής μάθησης της HPE προσφέρεται ως μία ολοκληρωμένη λύση που παρέχει προδιαμορφωμένη, πλήρως εγκατεστημένη υποδομή τεχνητής νοημοσύνης για την ανάπτυξη ετοιμοπαράδοτων μοντέλων και την εκπαίδευση σε κλίμακα. Ως μέρος της προσφερόμενης λύσης, η HPE Pointnext Services θα παρέχει επιτόπου εγκατάσταση και ρύθμιση λογισμικού, επιτρέποντας στους χρήστες να εφαρμόζουν και να εκπαιδεύουν αμέσως μοντέλα μηχανικής εκμάθησης για ταχύτερες και ακριβέστερες πληροφορίες από τα δεδομένα τους.

 

Το σύστημα ανάπτυξης μηχανικής μάθησης της HPE προσφέρεται αρχικά στη μορφή ενός μικρού building block, με την επιλογή αύξησης κλίμακας. Η μικρή διαμόρφωση ξεκινά με τα εξής: Καινοτόμος πλατφόρμα μηχανικής μάθησης με το HPE Machine Learning Development Environment που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αναπτύσσουν γρήγορα, να επαναλαμβάνουν και να αυξάνουν την κλίμακα μοντέλων υψηλής ποιότητας από το POC έως την παραγωγή καθώς και βελτιστοποιημένη υποδομή AI χρησιμοποιώντας το σύστημα HPE Apollo 6500 Gen10 system για την παροχή τεράστιων, εξειδικευμένων υπολογιστικών δυνατοτήτων για την εκπαίδευση και τη βελτιστοποίηση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης, ξεκινώντας με 8 80 GB NVIDIA A100 Tensor Core GPU για επιτάχυνση. Επίσης, εμπεριέχεται μια λύση λογισμικού διαχείρισης συστήματος για ενεργοποίηση λεπτομερούς κεντρικής παρακολούθησης και διαχείρισης για βέλτιστη απόδοση με HPE Performance Cluster Management, management stack για τον έλεγχο και τη διαχείριση στοιχείων συστήματος με τη χρήση των διακομιστών HPE ProLiant DL325 και του διακόπτη 1Gb Ethernet Aruba CX 6300 switch. Τέλος, παρέχεται διασφάλιση της απόδοσης των επικοινωνιών υπολογιστών και αποθήκευσης με τη χρήση λύσεων δικτύωσης υψηλής απόδοσης μέσω των NVIDIA InfiniBand HDR και HCA Switches.

Η HPE επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων τεχνητής νοημοσύνης προσφέροντας στους πελάτες της αναβαθμισμένες πληροφορίες καθώς και δυνατότητα λήψης ορθότερων αποφάσεων

Η HPE παρουσιάζει επιπλέον λύσεις τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας του HPE Swarm Learning, του πρώτου αποκεντρωμένου πλαισίου μηχανικής μάθησης της αγοράς για τη διατήρηση του απορρήτου στο άκρο ή τις κατανεμημένες τοποθεσίες. Με το HPE Swarm Learning, μια σειρά οργανισμών στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης, των τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καθώς και της μεταποίησης, μπορούν να μοιράζονται γνώσεις από τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης τους με άλλους οργανισμούς με στόχο την άντληση ισχυρότερων συμπερασμάτων, χωρίς να μοιράζονται τα πραγματικά τους δεδομένα.

Επιπλέον, η HPE ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Qualcomm Technologies, Inc. για την παροχή προηγμένων λύσεων εξαγωγής συμπερασμάτων για την υποστήριξη ετερογενών αρχιτεκτονικών συστημάτων που παρέχουν εξαγωγή συμπερασμάτων Τεχνητής Νοημοσύνης σε κλίμακα. Η HPE θα προσφέρει τα συστήματα HPE Edgeline EL8000 Converged Edge, τα οποία είναι συμπαγείς, ανθεκτικές υπολογιστικές λύσεις, βελτιστοποιημένες για σκληρά περιβάλλοντα, εκτός του κέντρου δεδομένων, με τον επιταχυντή Qualcomm® Cloud AI 100 για την παροχή συμπερασμάτων για κέντρα δεδομένων και στο άκρο. Η συνδυασμένη λύση προσφέρει υψηλή απόδοση σε χαμηλή ισχύ για απαιτητικούς φόρτους εργασίας AI Inference.2 Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για το κοινό τον Αύγουστο του 2022.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις