Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Playlist in a Bottle: Τι προσφέρει το νέο μουσικό «δώρο» του Spotify

Η νέα λειτουργία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας ξεχωριστή μουσική χρονοκάψουλα για το 2023

Το Playlist in a Bottle είναι η νέα συναρπαστική λειτουργία που παρουσίασε το Spotify, η οποία θα σας επιτρέψει να ξαναζήσετε αγαπημένες μουσικές στιγμές του παρελθόντος. Πιο συγκεκριμένα, η νέα λειτουργία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας τραγούδια μέχρι τον Ιανουάριο του 2024, δημιουργώντας ουσιαστικά την δική σας ψηφιακή χρονοκάψουλα.

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη στις περισσότερες περιοχές, τόσο για δωρεάν όσο και για premium χρήστες.

Βήμα – βήμα η διαδικασία

Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να κάνετε αφού ξεκινήσετε τη διαδικασία είναι να επιλέξετε μια εικονική χρονοκάψουλα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα μπουκάλι και ένα βελανίδι ή ένα μεταλλικό αρκουδάκι. Στη συνέχεια θα πρέπει να διαλέξετε τρία κομμάτια που σας αντιπροσωπεύουν περισσότερο αυτή τη στιγμή. Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

  • Ένα τραγούδι που θέλετε να ακούσετε ζωντανά το 2023
  • Ένα τραγούδι που σου θυμίζει το αγαπημένο σου πρόσωπο
  • Ένα τραγούδι που θέλεις να φιλήσεις κάποιον φέτος

Φυσικά, μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας τραγούδια στην πλήρη βιβλιοθήκη του Spotify ή να εμπιστευτείτε την τύχη και να επιλέξετε το κουμπί «τυχαία».

Η εφαρμογή έπειτα θα συλλέξει μερικά από τα αγαπημένα σας τραγούδια για το 2023 και θα τα προσθέσει στη χρονοκάψουλα. Έτσι λοιπόν, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να περιμένετε μέχρι το 2024 για να δείτε τι κρύβεται μέσα στη χρονοκάψουλα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις