Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Gizelis Robotics: Με ενεργή παρουσία στην AUTOMATICA 2022

Η εταιρεία συστημάτων αυτοματισμού και ρομποτικής, συμμετέχει στην «AUTOMATICA 2022» προσελκύοντας και φέτος τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, της ρομποτικής και των έξυπνων αυτοματισμών

H Gizelis Robotics, εταιρεία συστημάτων αυτοματισμού και ρομποτικής, συμμετέχει στην «AUTOMATICA 2022» που πραγματοποιείται δια ζώσης στο χρονικό διάστημα 21-24 Ιουνίου 2022, στην πόλη του Μονάχου.  H AUTOMATICA προσελκύει και φέτος τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της ρομποτικής και των έξυπνων αυτοματισμών και έχει καθιερωθεί διεθνώς ως μια έκθεση κύρους που συγκεντρώνει όλες τις βασικές τεχνολογίες στο διεθνή τεχνολογικό κόμβο του Μονάχου. Το γεγονός αυτό την καθιστά το απόλυτο σημείο συνάντησης για μια σειρά από εποικοδομητικές και οραματικές συνεργασίες και ανταλλαγές μεταξύ κορυφαίων εκπροσώπων της παγκόσμιας βιομηχανίας, της έρευνας και των δημόσιων πολιτικών στον τομέα. Προσφέρει μια πλούσια επισκόπηση των παγκόσμιων εξελίξεων, τάσεων, καινοτομιών και βιομηχανικών λύσεων, παρέχοντας έτσι τον αναγκαίο προσανατολισμό και σημαντικούς βαθμούς ασφαλών επενδυτικών επιλογών που εγγυόνται ανάπτυξη και ανθεκτικότητα στους σημερινούς καιρούς αλλαγών και ανατροπών. 

H Gizelis Robotics θα βρίσκεται στο booth της Yaskawa Europe στο Hall B6 / Booth 502 της έκθεσης, όπου θα παρουσιάσει στο διεθνές κοινό τις δυνατότητες που προσφέρουν οι σύγχρονες ρομποτικές λύσεις εγκιβωτισμού και παλετοποίησης Palletizing series – Cell Pal series & Cobot Pal Standard Basic/Plus που έχει αναπτύξει η εταιρία για δυναμικούς τομείς του κλάδου, όπως είναι τα Τρόφιμα, Φαρμακευτικά, και Χημικά, οι Κατασκευές, η Συσκευασία και τα Πλαστικά, παρέχοντας μοναδικά χαρακτηριστικά, με έμφαση στην ασφάλεια, τη φιλικότητα στο χρήστη, γρήγορη απόσβεση, αξιοπιστία, μικρό χωροταξικό αποτύπωμα, εύκολη εναλλαγή προγραμμάτων και ελάχιστα έξοδα συντήρησης.

Ο κ. Siegfried Wolfgramm Director of Business Development – DACH Region, επικεφαλής της Gizelis Robotics στις αγορές Γερμανίας, Αυστρίας & Ελβετίας, επισημαίνει: «Είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εταιρεία μας, η παρουσία στη φετινή AUTOMATICA, στη Μέκκα του παγκόσμιου τομέα λύσεων έξυπνου αυτοματισμού και ρομποτικής. Ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς είναι ότι αυτό γίνεται πράξη, μέσω της πρόσκλησης από την Yaskawa να συμμετάσχουμε στο δικό της booth που φιλοξενεί τους αξιόπιστους συνεργάτες της διεθνώς. Θα έχουμε έτσι την ευκαιρία να παρουσιάσουμε σε ένα απαιτητικό κοινό τις πλέον σύγχρονες ρομποτικές λύσεις για τους τομείς της παλετοποίησης και συσκευασίας, που έχουμε αναπτύξει για την ελληνική αλλά και διεθνή αγορά. Στόχος της Gizelis Robotics είναι η παροχή «Ολοκληρωμένων Λύσεων Συστημάτων Αυτοματοποίησης» που απογειώνουν την Παραγωγικότητα, και  διασφαλίζουν την Ποιότητα, Ευελιξία και Προσαρμοστικότητα της σύγχρονης βιομηχανίας στις συνεχείς αλλαγές της αγοράς και στις ανάγκες  των πελατών». 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις