Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

T16: Μια νέα μοναδική εμπειρία σε έναν ιδιαίτερο χώρο εργασίας

Ένα μοναδικό boutique office & event services κτήριο στο Γκάζι

Η Τ16, βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, πλησίον του μουσείο Μπενάκη της Πειραιώς.

Η T16 στεγάζεται σε ένα πρώην εργοστάσιο καλλυντικών και αποτελεί το μοναδικό Boutique Office & Event Services κτήριο της Αθήνας. 

Πρόκειται για την  απόλυτη έκφραση της σύγχρονης τάσης για πολυσυλλεκτικούς χώρους εργασίας, συναντήσεων και εκδηλώσεων.

Στην Τ16, μπορείτε να έχετε σήμερα κιόλας το γραφείο σας, όπως το θέλετε. Ο χώρος συνδυάζει industrial design, πολυτέλεια και εμβληματικά έπιπλα μεγάλων αρχιτεκτόνων, ενώ παρέχονται πλήρεις υπηρεσίες γραφείου, με αίθουσες συναντήσεων, με φρέσκο καφέ και με την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση της ομάδας Τ16. Είτε ατομικά είτε με την ομάδα σας έχετε την δυνατότητα να εργαστείτε σε έναν σύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής. Πολλοί επιλέγουν την Τ16 ως virtual office, για να έχουν εκεί τη φορολογική έδρα της επιχείρησής τους και να απολαμβάνουν ιδιαίτερα προνόμια: Πρόσβαση στον πολυτελή χώρο για συναντήσεις. Υποδοχή της αλληλογραφίας τους. Και φωτογραφικό υλικό της Τ16 για την προβολή τους στους πελάτες τους.

Επιπλέον, η Τ16 φιλοξενεί κάθε είδους event και εντυπωσιάζει τους συμμετέχοντες.  Συναντήσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια, workshop, cocktail party. Μεγάλα ή μικρά. Με concept, παραγωγή, εστίαση-ποτά, οπτικοακουστικά, μουσική, πάρκινγκ και, φυσικά, με όλα τα μέτρα προστασίας από τον Covid-19. Το κερασάκι στην τούρτα: στη μεγάλη ταράτσα με το penthouse, τα καλοκαίρια λειτουργεί το Stellar. Το θερινό σινεμά με gourmet street food, από τους διακεκριμένους σεφ Πάνο Ιωαννίδη και Γιάννη Μαρκαδάκη. Όλα αυτά, μέσα στο κέντρο της πόλης, αλλά έξω από κίνηση και δακτύλιο, 600 μ. από το μετρό Κεραμεικός. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις