Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Job Alert: 135 ελληνικές Startups ψάχνουν για νέους συνεργάτες!

Σε περίπτωση που ψάχνεις για δουλειά ή θες να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου, σε έχουμε την λύση!

Το LinkedIn βοηθά εργαζόμενους και επιχειρηματίες να δικτυωθούν, να ανταλλάξουν ιδέες και να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες. Καθημερινά εταιρείες και επιχειρήσεις προσφέρουν ευκαιρίες σε άτομα που θέλουν να εργαστούν, να εξελίξουν την καριέρα τους ή να ανακαλύψουν νέες εμπειρίες. Σε περίπτωση που ψάχνεις δουλειά, μπορείς να βρεις μια λίστα με πάνω από 1381 θέσεις εργασίας σε τομείς όπως: Software Development & IT, Design, Μάρκετινγκ, Πωλήσεις, HR και Customer Support.
Η λίστα με τις 135 ελληνικές Startups που προσλαμβάνουν αυτή την στιγμή.

Dialectica 

Η Dialectica αποτελεί έναν πάροχο υπηρεσιών πληροφόρησης με όραμα την καινοτομία στον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες των επιχειρήσεων μοιράζονται τη γνώση. Η εταιρεία συνδέει τους επενδυτές και τους υπεύθυνους για την ανάπτυξη εταιρικής στρατηγικής με μεγάλη εμπειρία σε παγκόσμιες αγορές υψηλού δυναμικού. Αν θες να γίνεις μέλος του ομίλου Dialectica αυτή την περίοδο η εταιρεία προσλαμβάνει: (Senior) Business Development Associate, Cloud Engineers καθώς και Managers. 

HackTheBox

Η HackTheBox, μια online πλατφόρμα που έχει ως σκοπό να εκπαιδεύσει μηχανικούς με ευχάριστους τρόπους προκειμένου να αποκτήσουν cybersecurity δεξιότητες. Πρόσφατα, μάλιστα η Hack The Box ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Crest. Αυτή την περίοδο προσλαμβάνει Developers, Γραφίστες, Product Managers, ενώ πολλές από αυτές τις θέσεις παρέχουν την δυνατότητα εργασίας από το σπίτι.

Efood

Η δημοφιλέστερη εφαρμογή online delivery στην Ελλάδα ψάχνει για Senior Android και Software Engineers, Customer Care Managers καθώς και Marketing Specialist.

Box

Εκτός από την efood και η BOX προσφέρει νέες ευκαιρίες σε άτομα που ασχολούνται με Product Managers, Ios Mobile Engineers και Android Mobile Engineers με σκοπό την εξέλιξη της εφαρμογής delivery για κινητές συσκευές. 

Blueground

Η Blueground εκτός από την ενοικίαση διαμερισμάτων- πλήρως εξοπλισμένων, παρέχει και νέες θέσεις εργασίας καθώς αναζητά νέους συνεργάτες, Photo Editors, Φωτογράφους και εν γένει άτομα που θα ήθελαν να ασχοληθούν ή έχουν εμπειρία στο Real Estate. 

InstaShop

Η InstaShop, εφαρμογή παράδοσης προϊόντων supermarket, φαρμακείων, pet shop και άλλων επιχειρήσεων αναζητά νέους Marketing Managers, HR και Talent Specialists, Μεταφραστές και Μηχανικούς Λογισμικού. 

Pop

Η Pop φέρνει το μέλλον στο eCommerce και επιτρέπει στους καταναλωτές να ψωνίζουν τα αγαπημένα τους προϊόντα και να τα παραλαμβάνουν σε μόλις 15 λεπτά. Η Pop διαθέτει ένα δίκτυο υπερτοπικών «σκοτεινών καταστημάτων» σε όλη την Αθήνα, τα οποία προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα προϊόντα, είδη καθημερινής ανάγκης, είδη ευκολίας και πολλά άλλα. Τη δεδομένη στιγμή η Pop προσλαμβάνει Accounting Associates, Επιβλέποντες για τα dark Stores και Brand Designers. 

 Spotawheel 

Το Spotawheel είναι ο απλούστερος τρόπος για να βρει κανείς μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε εξαιρετική κατάσταση, το οποίο παραδίδεται απευθείας στην πόρτα του πελάτη. Η εταιρεία επανασχεδιάζει ολόκληρη τη διαδικασία αγοράς-πώλησης από το μηδέν, εξασφαλίζοντας αξία, διαφάνεια και ικανοποίηση του πελάτη σε υψηλά επίπεδα καθ’ όλη τη διάρκεια. Η εταιρεία αναζητά για νέους συνεργάτες για θέσεις όπως B2B Managers, Digital Marketing Analysts και Product Designers. Υπάρχει η δυνατότητα εργασίας τόσο Remote όσο και On-Site

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις