Νέα ώθηση για τις Startups με την συνεργασία Lancom & Light Hub

Στόχος είναι η δικτύωση και η επέκταση του δικτύου επαφών ανάμεσα στις νεοφυείς επιχειρήσεις με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς

Lancom, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της και λαμβάνοντας υπόψη την ενδυνάμωση και την προώθηση της νεοφυούς επιχειρηματικής κοινότητας, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με την δομή υποστήριξης επιχειρηματικότητας, Light Hub, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Έβρου.

Στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον που βιώνουμε, ο σκοπός της ανωτέρω συνέργειας είναι να ενισχύσει, αναπτύξει και εδραιώσει την σύγχρονη επιχειρηματική κουλτούρα της συνεργασίας και της ανταλλαγής ιδεών. Η δικτύωση και η επέκταση του δικτύου επαφών ανάμεσα στις νεοφυείς επιχειρήσεις με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, θα αποτελέσει εφαλτήριο για ακόμα περισσότερες συνεργασίες, ενώ θα ενισχύσει και την απασχόληση δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.   

Η Lancom, από το 2009, δραστηριοποιείται στον χώρο των Data Center, Cloud και τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διαθέτει και επεκτείνει συνεχώς το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της, καλύπτοντας κάθε ανάγκη σε ICT υπηρεσίες για επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους και πολυπλοκότητας. Επενδύοντας στις νέες τεχνολογίες από το ξεκίνημά της, είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος Cloud provider στη χώρα με τρία υπερσύγχρονα ιδιόκτητα Data Center σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το τελευταίο Data center της,  το Balkan Gate I, είναι το μεγαλύτερο carrier neutral Data Center στη Βόρεια Ελλάδα με πιστοποίηση Tier III, του Uptime Institute.

To Light Hub, με έδρα την Αλεξανδρούπολη, αποτελεί τη δομή στήριξης επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Έβρου. Στόχος είναι η διασύνδεση της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας με τους κατάλληλους κι έμπειρους μέντορες, ώστε να δημιουργηθούν ισχυρά και βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα, τα οποία θα ενθαρρύνουν την εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών. Έχοντας άμεση πρόσβαση σε μία πύλη γνώσεων ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να τεθούν τα θεμέλια των νεοφυών επιχειρήσεων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις