Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η ΔΕΗ μπαίνει δυναμικά στην ψηφιακή εποχή!

Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ενισχύει την ψηφιακή της παρουσία προσφέροντας μια σύγχρονη εμπειρία ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης στους πελάτες της

Η ΔΕΗ προχώρησε σε επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας της dei.gr, με στόχο την παροχή προηγμένων υπηρεσιών στους πελάτες της τόσο σε ψηφιακό όσο και φυσικό κανάλι.

Με σύγχρονη αισθητική, ανανεωμένη παρουσίαση υπηρεσιών και προϊόντων, με έμφαση στην εμπειρία χρήσης όλων των κοινών (πελατών και κοινωνικών εταίρων), με αναβαθμισμένη  ψηφιακή εξυπηρέτηση,  η πλοήγηση στο site της ΔΕΗ είναι πιο φιλική και γρήγορη από ποτέ. 

Νέα εμπειρία χρήστη και επανασχεδιασμός

Η ΔΕΗ υιοθετεί μια νέα πελατοκεντρική φιλοσοφία: το νέο site είναι ειδικά σχεδιασμένο για να απαντάει άμεσα και απλά στις ανάγκες των πελατών με φιλικό user interface, η ιστοσελίδα διακρίνεται για τον μοντέρνο σχεδιασμό της, ενώ η δομή της ευνοεί την προσβασιμότητα από ΑμεΑ. Η νέα υπηρεσία ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης χρησιμοποιεί νέα ψηφιακά εργαλεία όπως φόρμες εξυπηρέτησης, call me back υπηρεσία για καλύτερη εμπειρία των επισκεπτών και ξεκάθαρο call-to-action (CTA) για αγορά προϊόντων online

Στη νέα dei.gr ο επισκέπτης μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα την πληροφορία που χρειάζεται, να συγκρίνει και να επιλέξει προϊόντα με βάση τις δικές του ανάγκες, να ενεργοποιήσει υπηρεσίες, ενώ στη νέα ενότητα myΕnergy θα βρει έναν νέο κόσμο με συμβουλές, προϊόντα και λύσεις που δημιούργησε η ΔΕΗ για την εξοικονόμηση ενέργειας, τη μείωση της ενεργειακής δαπάνης και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.  

Η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΔΕΗ, Σοφία Δήμτσα ανέφερε σχετικά: «Το ανανεωμένο dei.gr αντικατοπτρίζει το όραμα και την αποστολή της ΔΕΗ σε όλους τους τομείς δραστηριότητας του Ομίλου. Ο επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας μας αποτέλεσε ένα δύσκολο εγχείρημα αλλά και ένα μεγάλο στοίχημα. Ως ο μεγαλύτερος πάροχος ενέργειας και από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, η νέα σελίδα της ΔΕΗ έπρεπε να επιτελεί δυο λειτουργίες ταυτόχρονα. Να περιλαμβάνει ένα περιβάλλον λειτουργικό και φιλικό στον χρήστη για τη γρήγορη εξυπηρέτηση και έγκυρη ενημέρωση του, προσφέροντας νέα εμπειρία πλοήγησης και σύγχρονη εικαστική δομή.  Ταυτόχρονα, να ανταποκρίνεται στο μέγεθος και την ιστορία της ΔΕΗ, τη συμβολή στο ενεργειακό γίγνεσθαι της χώρας, τις δραστηριότητες του Ομίλου, την αναπτυξιακή προοπτική και συμβολή της προς μια δίκαιη ενεργειακή μετάβαση. Να είναι – με μια φράση – μια γέφυρα από το παρελθόν στο μέλλον της ΔΕΗ».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις