Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα χρηματοδότηση εξασφάλισε η Finloup από την Genesis Ventures!

Η Ελληνική FinTech δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να ψωνίσουν με άτοκες δόσεις γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια- χωρίς πιστωτική κάρτα

Η Finloup εξασφάλισε νέα χρηματοδότηση από την Genesis Ventures

Σύμφωνα με τον CEO και CO-Fouder της finloup, Αντώνη Πρέντζα, «Όταν χορηγείται πίστωση, αυτή περιορίζει σε άτομα που πληρούν συγκεκριμένα και σε μεγάλο βαθμό ξεπερασμένα προσόντα και με υψηλά επιτόκια, έξοδα καθυστέρησης ή ακόμη και συνδρομές. Ως εκ τούτου, ένα σημαντικό ποσοστό των Ελλήνων καταναλωτών – όπως οι millennials και η Gen Z – μένουν χωρίς επιλογές, με αποτέλεσμα να στερούνται πράγματα που χρειάζονται τώρα και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν προκαταβολικά. Αυτοί οι καταναλωτές έχουν την κατάλληλη οικονομική για να αγοράσουν με πίστωση».

Ωστόσο, πολλοί καταλήγουν να αποκλείονται από αυτή την επιλογή και κατά συνέπεια, οι έμποροι χάνουν δυνητικούς πελάτες επειδή δεν μπορούν να παρέχουν εναλλακτικές μεθόδους πληρωμής για να υποστηρίξουν τις ανάγκες τους.
Η Finloup λύνει αυτό το πρόβλημα, συνεργαζόμενη με εμπόρους λιανικής πώλησης και δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα που χρειάζονται τώρα και να πληρώνουν αργότερα σε 4 μηνιαίες πληρωμές.

Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό δάνειο – το μόνο που χρειάζεται ο αγοραστής είναι το e-banking και η χρεωστική του κάρτα.

H finloup πρόκειται για μία Buy Now Pay Later υπηρεσία. Αποτελεί μία μέθοδο πληρωμής, η οποία προσφέρει στους καταναλωτές ασφαλή πλάνα άτοκων δόσεων, ώστε να μπορούν να αγοράζουν τα πράγματα που θέλουν και να πληρώνουν για αυτά σταδιακά. Προσφέρουμε τη δυνατότητα να χωρίσεις το ποσό της αγοράς σου σε 4 άτοκες δόσεις, πληρώνοντας την πρώτη δόση κατά το checkout και τις υπόλοιπες 3 δόσεις στους επόμενους 3 μήνες (1 δόση/μήνα). Δεν χρεώνει ποτέ τόκους ή επιβάλλει επιβαρύνσεις σε καθυστέρησης πληρωμής – πληρώνεις ακριβώς αυτό που βλέπεις, ξέρεις ακριβώς πότε θα το πληρώσεις και πότε θα έχεις αποπληρώσει την αγορά σου.
Δεν χρειάζεσαι πιστωτική για να πληρώσεις με finloup, παρά μόνο την χρεωστική σου κάρτα. Αρκεί να επιλέξεις πληρωμή με finloup στο checkout των συνεργαζόμενων εμπόρων και θα μεταφερθείς αυτόματα στο ασφαλές μας περιβάλλον, όπου θα συνδεθείς στην τράπεζά σου με τους κωδικούς του e-banking σου. Εκεί θα δεις αναλυτικά το πλάνο των δόσεών σου και θα ολοκληρώσεις την αγορά σου. Η κάρτα σου θα χρεώνεται αυτόματα κάθε μήνα με το ποσό της δόσης, για να μην χρειάζεται να ανησυχείς αν θα το ξεχάσεις!

«Η εγκαθίδρυση του ανοικτού τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα έκανε τη χρηματοπιστωτική αγορά πιο ανοικτή και διαφανή, δίνοντας τη δύναμη στον καταναλωτή. Νέες καινοτόμες και φιλικές προς το χρήστη υπηρεσίες από fintechs γίνονται διαθέσιμες στο κοινό- το finloup είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα, καθώς αξιοποιεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα για τους καταναλωτές: τη δίκαιη πρόσβαση στην πίστωση» προσθέτει ο Μάριος Νούτσος, COO & συνιδρυτής του finloup.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις