Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Cometh: Blockchain & NFTs για μια υπερσύγχρονη εμπειρία gaming

Η Γαλλική Startup εξασφάλισε 10 εκατ. ευρώ σε έναν seed γύρο χρηματοδότησης για την δημιουργία end-to-end «έξυπνων» παιχνιδιών που μπορούν να συνδεθούν απρόσκοπτα με DeFi πρωτόκολλα

Η Cometh εξασφάλισε 10 εκατ. δολ. σε έναν seed γύρο χρηματοδότησης.  Τα νέα μετρητά θα επιτρέψουν στους χρήστες να κατέχουν επικερδή NFTs, ενσωματώνοντας τόσο τα χαρακτηριστικά DeFi όσο και τα NFTs σε μια ενιαία εμπειρία παιχνιδιού.

Ο εναρκτήριος γύρος χρηματοδότησης πραγματοποιήθηκε υπό την ηγεσία της εταιρείας επιχειρηματικών κεφαλαίων White Star Capital, του κολοσσού παιχνιδιών Ubisoft και του ομίλου DeFi Stake Capital με τη συμμετοχή των Serena Capital, Shima Capital και IDEO Colab Ventures. Μαζί με τον γύρο χρηματοδότησης, το στούντιο παιχνιδιών blockchain κυκλοφόρησε επίσης τον προϊόν της με τίτλο «Cometh Battle». Το πρώτο παιχνίδι της Γαλλικής Startup ήταν βασισμένο στο Polygon και συγκέντρωσε πάνω από 10.000 χρήστες, σύμφωνα με την εταιρεία.

Η γαλλική startup αξιοποιεί τεχνολογία blockchain για την δημιουργία παιχνιδιών που μπορούν να συνδεθούν απρόσκοπτα με τα πρωτόκολλα DeFi, μαζί με μια σειρά εργαλείων που βασίζονται στην κρυπτογράφηση

Ο ιδρυτής της Cometh, Jerome de Tychey, δήλωσε: «Τα παιχνίδια εισέρχονται σε μια νέα εποχή μαζικής συνδεσιμότητας και gaming NFTs. Η ομάδα μας κατασκευάζει παιχνίδια που εξερευνούν τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία blockchain μαζί με τα εργαλεία για την ενίσχυση των παραδοσιακών παιχνιδιών με αυτήν».

Η πλατφόρμα έχει επίσης προσφέρει την τεχνολογία της για να βοηθήσει τα μεγάλα brens να παρουσιάσουν τα μη βρώσιμα tokens (NFTs). Για παράδειγμα, η καλλιτέχνης Helena Hauss θα χρησιμοποιήσει το Cometh για να παρουσιάσει το έργο της στην έκθεση της Μπιενάλε της Βενετίας.

«Η Cometh χτίζει μια πραγματική end-to-end πλατφόρμα gaming που τροφοδοτεί την επόμενη γενιά παιχνιδιών» επισήμανε ο Sep Alavi, γενικός εταίρος της White Star Capital.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις