Η φανέλα με το νούμερο 11 – NFTs με την υπογραφή του Θωμά Μαύρου!

Το Spania.io έχει την τιμή να παρουσιάζει ένα NFT από το Θωμά Μαύρο, έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών

Το Spania.io έχει την τιμή να παρουσιάζει ένα NFT από το Θωμά Μαύρο, έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Για πρώτη φορά οι φίλοι της ΑΕΚ και του Θωμά Μαύρου μπορούν να αποκτήσουν ένα συλλεκτικό αντικείμενο, απευθείας από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, το οποίο θα φέρει ανεξίτηλα την ψηφιακή του υπογραφή.
Το NFT «Η φανέλα με το νούμερο 11» είναι ένα 3D animation της φανέλας της ΑΕΚ, την οποία ο μεγάλος σκόρερ φορούσε από το 1976 έως το 1987. Η φανέλα που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του animation είναι αυτή που o Θωμάς Μαύρος φόρεσε στο προς τιμήν του αποχαιρετιστήριο παιχνίδι, το 1993, μεταξύ ΑΕΚ και Εθνικής Ελλάδος, με την οποία και σκόραρε. To video συνοδεύεται από φωτογραφίες του μεγάλου παίκτη από αγώνες της ΑΕΚ.
Το NFT διατίθεται από το Θωμά Μαύρο, σήμερα Τετάρτη 1/6, στις 15.00, σε 260 αντίτυπα, όσα και τα γκολ που σημείωσε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τα διαθέσιμα αντίτυπα προς πώληση είναι 260, ανέρχονται στα 50 ευρώ το καθ’ ένα και πρόκεται να κυκλοφορήσουν σύντομα στο πρώτο ελληνικό Marketplace για NFTs 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις