Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

LALLEMAND ZEUS: Έξυπνα logistics με την υπογραφή της Bewise

Η εταιρεία IT υπηρεσιών δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο τμήμα που παρέχει end-to-end business applications λύσεις με την αξιοποίηση των Bizapps της Microsoft για τον Νο1 παραγωγό προϊόντων μαγιάς παγκοσμίως

H BEWISE έχει επενδύσει τον τελευταίο χρόνο στο Microsoft Dynamics 365 Business Central και απευθύνεται στην αγορά των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, παρέχοντας λύσεις για την οικονομική και εμπορική διαχείριση, τη διαχείριση αποθεμάτων, το supply chain και την παρακολούθηση της παραγωγικής διαδικασίας. Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα Βusiness Applications (bizapps) του οικοσυστήματος της Microsoft, τα οποία είναι 100% integrated, παρέχει συνολικό digital transformation που επεκτείνεται και σε θέματα διαχείρισης πελατών, omnichannel marketing, data analysis και collaboration.

Πρόσφατα υλοποίησε έργο ERP για την εταιρία LALLEMAND ZEUS HELLAS, η οποία αποτελεί τον Νο1 παραγωγό προϊόντων μαγιάς παγκοσμίως. Η BEWISE  προχώρησε σε αντικατάσταση του υφιστάμενου ERP συστήματος με το Dynamics 365 Business Central σε διάστημα μόλις 2 μηνών από την ανάθεση του έργου. Το σύστημα καλύπτει τις παρακάτω λειτουργικές ανάγκες:

  • Διαχείριση πωλήσεων
  • Διαχείρισης αγορών
  • Financials
  • Υποστήριξη υποχρεώσεων της ελληνικής φορολογικής νομοθεσίας / localization / σύνδεση με ΑΑΔΕ
  • Σύνδεση με το υφιστάμενο σύστημα X-VAN
  • Κάλυψη των ιδιαίτερα αυστηρών security guidelines της μητρικής εταιρείας.

 

Ο Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας LALLEMAND ZEUS HELLAS, Κος Βασίλης Αγγελόπουλος, δήλωσε ότι «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τη συνεργασία μας με τη BEWISE στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρίας μας. Οι νέες τεχνολογίες βρίσκονται σε σταθερά ανοδική πορεία και το νέο σύστημα προσφέρει  ομοιογένεια λειτουργιών, ευελιξία και αυξημένη παραγωγικότητα σε όλα τα επίπεδα. Τελικός στρατηγικός στόχος, η αυτοματοποίηση λειτουργιών και η αύξηση πληροφόρησης, ώστε να προσφέρουμε στους Πελάτες και Συνεργάτες μας, ακόμα υψηλότερη ποιότητα και εξυπηρέτηση, σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς.»

Με την προσθήκη του Microsoft Dynamics 365 Business Central στο portfolio της, η BEWISE  δημιουργεί ουσιαστικά ένα ολοκληρωμένο τμήμα που παρέχει end-to-end business applications λύσεις, με στόχο να την καθιερώσουν ως τη μοναδική εταιρεία που παρέχει στους πελάτες της το σύνολο των λύσεων των Βusiness Αpplications (bizapps) της Microsoft.  

Με γραφεία στην Ελλάδα και την Κύπρο, η καινοτομία είναι το σήμα κατατεθέν της BEWISE, η οποία με αξιοπιστία και ασφάλεια υλοποιεί πολλά έργα σε Δυτική Ευρώπη (Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο, Ισπανία και Ιταλία).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις