Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Mag #27: Κυκλοφορεί την Κυριακή με τον Ελεύθερο Τύπο

Στο εξώφυλλο του νέου τεύχους φιλοξενείται η Co-Founder & Chief Operating Officer (COO) της Warply και αποκαλύπτει πως η ελληνική startup έγινε leader στα προγράμματα loyalty και στις λύσεις customer engagement

Το Startupper Mag κυκλοφορεί την Κυριακή με τον Ελεύθερο Τύπο με πλούσια θεματογραφία σχετικά με τη νέα επιχειρηματικότητα, τις Startups, την καινοτομία και την τεχνολογία.  

Το νέο τεύχος περιέχει τέσσερα μεγάλα αφιερώματα και πολλά θέματα για σημαντικούς τομείς της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας πάντα υπό το πρίσμα της τεχνολογίας και των Startups.

Στο εξώφυλλο του Startupper Mag φιλοξενείται η co-founder και Chief Operating Officer (COO) της Warply, Μαρία Πάτση και εξηγεί πως μία ελληνική startup εξελίχθηκε σε leader λύσεων customer engagement και σε προγράμματα loyalty σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ αποκαλύπτει τα «μυστικά» πίσω από την επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο κεντρικό αφιέρωμα του Startupper Mag παρουσιάζεται η ψηφιακή επανάσταση του «RetailTech» που μεταμορφώνει τον τομέα του λιανικού εμπορίου και τις ηλεκτρονικές αγορές με την χρήση τεχνολογιών αιχμής, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, η Μηχανική Μάθηση και οι τεχνολογίες Εικονικής και Επαυξημένης Πραγματικότητας (VR/AR) αλλά και τις αναδυόμενες δυνατότητες του metaverse στο shopping.

To δεύτερο μεγάλο αφιέρωμα εστιάζει στα νέα δεδομένα που φέρνει η ψηφιακή οικονομία, η τεχνολογία και τα πρότυπα της «Βιομηχανίας 4.0» στην αγορά εργασίας, κάνοντας πραγματικότητα και στην Ελλάδα την «Εργασία 4.0». Από την τηλεργασία που υιοθετήθηκε στην διάρκεια της πανδημίας COVID-19 στην χώρα μας μέχρι τα νέα «υβριδικά» μοντέλα εργασίας που «μεταμορφώνουν» διεθνώς τον καθιερωμένο τρόπο εργασίας μετά από δεκαετίες.

Μαζί μια αποκλειστική συνέντευξη του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη για το μέλλον της εργασίας, τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την απασχόληση, την επίδραση της τεχνολογίας αλλά και την σημασία των Startups στην ελληνική αγορά εργασίας.

Στο τρίτο αφιέρωμα με τίτλο «Digital Life» ξεδιπλώνεται ο νέος hitech κόσμος της καθημερινότητας των συνδεδεμένων συσκευών στα «Έξυπνα Σπίτια» και των προηγμένων, ολοκληρωμένων, συστημάτων που υποστηρίζουν με τεχνολογίες «IoT» και Τεχνητή Νοημοσύνη την σωστή λειτουργία των υποδομών των «Έξυπνων Πόλεων».  

To τέταρτο αφιέρωμα του τεύχους αναλύει -με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος – την σημασία της Κυκλικής Οικονομίας και αποκαλύπτει πως η Ευρώπη πέρασε από την ανακύκλωση και τις πρωτοβουλίες για την προστασία της φύσης στην υιοθέτηση του μοντέλου της «Πράσινης Ανάπτυξης» και την εφαρμογή του μεγαλύτερου σχεδίου για την αειφορία σε παγκόσμια κλίμακα, διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις για μία νέα κοινωνία και μία νέα «πράσινη» οικονομία φιλική προς το περιβάλλον.

Μη χάσετε το Startupper Mag (Τεύχος 27) που κυκλοφορεί την Κυριακή 5/6 με τον Ελεύθερο Τύπο.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις