Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η SAP οδηγεί στον ψηφιακό μετασχηματισμό τις ναυτιλιακές εταιρείες!

Η εταιρεία συμμετέχει στην φετινή έκθεση «Ποσειδώνια 2022» με στόχο να παρουσιάσει καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες για έναν ψηφιακό & επιχειρησιακό μετασχηματισμό του κλάδου

Η SAP  θα δώσει το παρόν στα φετινά «Ποσειδώνια 2022»Την ώρα που η παγκόσμια ναυτιλία δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει μπροστά με δυναμικά βήματα, οι ψηφιακά καινοτόμες λύσεις της SAP ανοίγουν τον δρόμο για την προώθηση του τεχνολογικού μετασχηματισμού.  Από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου η SAP θα συμμετέχει στο Εκθεσιακό Κέντρο Athens Metropolitan Expo, όπου 1.929 εταιρείες από 88 χώρες θα εκθέσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις τεχνολογικές καινοτομίες τους μπροστά σε περισσότερους από 18.000 διεθνείς επισκέπτες.

Με βασικό σκοπό να βοηθήσει τις ναυτιλιακές εταιρείες – αλλά και εκείνες που δραστηριοποιούνται ευρύτερα στον κλάδο – η SAP έρχεται να εκσυγχρονίσει τις εσωτερικές λειτουργίες τους, να εξυπηρετήσει ακόμα καλύτερα την εφοδιαστική αλυσίδα στην ψηφιακή εποχή και να υποστηρίξει τα φιλόδοξα επενδυτικά τους σχέδια. Βελτιώνοντας και κάνοντας πιο αποδοτική την καθημερινή εργασία και την οργάνωση, δημιουργείται μία σημαντική προστιθέμενη αξία στο επιχειρείν των ναυτιλιακών.  

O Ανδρέας Ξηρόκωστας, Managing Director της SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας δήλωσε σχετικά: «Το μεγάλο στοίχημα για την ψηφιοποίηση του κλάδου, περνά αναμφίβολα μέσα από τις καινοτομίες που βασίζονται σε τεχνολογίες αιχμής. Σε αυτό το περιβάλλον, η SAP τοποθετείται δυναμικά με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο, ειδικά σχεδιασμένο για την παροχή ψηφιακών λύσεων στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος. H επιστροφή της μεγαλύτερης συνάντησης της ελληνικής και παγκόσμιας Ναυτιλίας έπειτα από 4 χρόνια, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και η SAP δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την γιορτή»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις