Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Apple μπαίνει δυναμικά στο BNPL οικοσύστημα!

Ο τεχνολογικός κολοσσός λανσάρει τα νέα iOS 16 και αναπτύσσει έξυπνες λύσεις για την αναβάθμιση του customer experience όπως επεξεργασία και ανάκτηση μηνυμάτων μέσω iMessage καθώς και πληρωμές σε δόσεις μέσω Apple Pay

Νέα Buy Now, Pay Later εισάγει η Apple, μια νέα λύση που έχουν ενσωματώσει διάφορες πλατφόρμες πληρωμών. 

Στο πνεύμα των BNPL λύσεων μπαίνει και η Apple επιτρέποντας στους χρήστες να πραγματοποιήσουν συναλλαγές σε

Ο επικεφαλής της Apple Τιμ Κουκ

δόσεις μέσω της πλατφόρμας Apple Pay σε τέσσερις ισόποσες πληρωμές σε διάστημα έξι εβδομάδων χωρίς πρόσθετους τόκους ή χρεώσεις.

Όταν οι χρήστες πραγματοποιούν μια αγορά με το Apple Pay, θα έχουν τη δυνατότητα να την πραγματοποιήσουν σε δόσεις χωρίς επιπλέον κόστος.

Η σελίδα αγοράς θα αναφέρει λεπτομερώς το ποσό των επιμέρους πληρωμών και πότε θα πρέπει να πληρωθούν. Η διαχείριση των προγραμμάτων πληρωμών θα πραγματοποιείται μέσω του Apple Wallet, η λειτουργία είναι επίσης ενσωματωμένη στην πλατφόρμα Apple Pay, πράγμα που σημαίνει ότι θα υποστηρίζεται ήδη σε διάφορες εφαρμογές και υπηρεσίες.

Το τελευταίο διάστημα ο τεχνολογικός κολοσσός έχει ανακοινώσει το λανσάρισμα διάφορων νέων καινοτόμων λύσεων. Εκτός από την υπηρεσία buy now, pay later, το Apple Pay υποστηρίζει επίσης έξυπνη παρακολούθηση παραγγελιών για αγορές, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν εύκολα πότε θα φτάσουν οι παραγγελίες τους στην εφαρμογή Wallet. Μάλιστα, εκτιμάται πως το iOS16 θα πραγματοποιεί αυτόματους ελέγχους ασφαλείας, θα δίνει την δυνατότητα σε χρήστες να αποκλείσουν κακόβουλα μηνύματα και να απενεργοποιήσουν την ανίχνευση τοποθεσίας. Επίσης, με τα νέα iOS 16 ο χρήστης μπορεί να σβήσει και να επεξεργαστεί μηνύματα.

Ειδικότερα, η Apple προσθέτει χαρακτηριστικά στην εφαρμογή Messages που την ευθυγραμμίζουν με άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Οι χρήστες θα μπορούν να επεξεργάζονται, να ακυρώνουν την αποστολή, να ανακτούν πρόσφατα διαγραμμένα μηνύματα και να επισημαίνουν συνομιλίες ως μη αναγνωσμένες.

Αυτές οι ικανότητες θα είναι διαθέσιμες στο σύστημα iMessage της ίδιας της Apple, αν και είναι πιθανό αυτό να είναι διαθέσιμο για τα μηνύματα SMS στο μέλλον.

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις