Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το startupper.gr στο Παρίσι: Η Huawei λανσάρει τα AirEngine Wi-Fi 7 All-Scenario APs και απογειώνει την εμπειρία δικτύωσης των πελατών!

Η Huawei λανσάρει τα AirEngine Wi-Fi 7 All-Scenario APs, για να αναβαθμίσει την εμπειρία δικτύωσης των πελατών στους τομείς της εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης, του λιανικού εμπορίου και της μεταποίησης.

Αποστολή στο Παρίσι: Θανάσης Λασκούδης

Στο συνέδριο Huawei Connect 2023  στο Παρίσι, η Huawei παρουσίασε την ολοκληρωμένη λύση WLAN, η οποία προωθεί συνεχώς την εφαρμογή της τεχνολογίας Wi-Fi 7 στο εταιρικό περιβάλλον και αναβαθμίζει συνεχώς την εμπειρία δικτύωσης των πελατών στους τομείς της εκπαίδευσης, της υγειονομικής περίθαλψης, του λιανικού εμπορίου και της μεταποίησης.

Ο κ. Yang Chaobin, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Huawei και πρόεδρος προϊόντων και λύσεων ICT, δήλωσε:

Τα πρώτα εμπορικά AP Wi-Fi 7 της βιομηχανίας υποστηρίζουν 120 ταυτόχρονα κανάλια βίντεο HD και δουλεύουν στην ζώνη με εύρος 10 Gbps. Τα AP Wi-Fi 7 All-Scenario της Huawei ξεχωρίζουν με τον εξαιρετικά υψηλό ρυθμό ενός μόνο τερματικού και την απόδοση των AP.

Επιπλέον, τα AP Wi-Fi 7 All-Scenario της Huawei αξιοποιούν πολλές καινοτόμες τεχνολογίες – όπως η δυναμική μεγέθυνσης έξυπνης κεραίας, ο συντονισμός πολλαπλών AP (CoSR) και η AI περιαγωγή – για να προσφέρουν ασύρματο εύρος ζώνης έως 10 Gbps και να επιτρέπουν τον έξυπνο προγραμματισμό πολυμέσων.

Με αυτόν τον τρόπο, ένα μόνο AP Wi-Fi 7 All-Scenario της Huawei υποστηρίζει έως και 120 ταυτόχρονους χρήστες υψηλής πυκνότητας σε εργασιακούς χώρους, οι οποίοι δεν υπόκεινται σε περιορισμό ρυθμού ή εύρους ζώνης από υπηρεσίες λήψης. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν το Huawei AirEngine Wi-Fi 7 την ιδανική επιλογή για σενάρια γραφείων υψηλής πυκνότητας.

Η Huawei έχει ισχυρό ιστορικό στο τομέα του εταιρικού Wi-Fi και είναι ένας σημαντικός συντελεστής στο Wi-Fi 4 έως Wi-Fi 7. Στις ευρωπαϊκές αγορές επιχειρήσεων, τα προϊόντα AirEngine της Huawei χρησιμοποιούνται ευρέως στην εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη, το λιανικό εμπόριο τη μεταποίηση και σε άλλους κλάδους. Η Huawei πάντα επικεντρώνεται στην εμπειρία, τις απαιτήσεις και τα σημεία ανάγκης των πελατών για να δημιουργήσει δίκτυα Wi-Fi υψηλής ποιότητας για επιχειρήσεις και έχει συγκεντρώσει πολλά βραβεία.

Πρόσφατα όπως δημοσιεύσαμε, η Huawei κέρδισε το βραβείο “Best Enterprise Wi-Fi Network 2023” στα Wireless Broadband Alliance (WBA) Industry Awards 2023 για την αποδεδειγμένη στον τομέα λύση δικτύου AirEngine Wi-Fi 7 υψηλής ποιότητας. Αυτό είναι το πρώτο βραβείο για το Wi-Fi 7, γεγονός που αντανακλά πόσο σημαντικά έχουν αναγνωριστεί τα AP Wi-Fi 7 All-Scenario της Huawei από τους παγκόσμιους χρήστες επιχειρήσεων. Το 2023 είναι το πρώτο έτος που παρατηρείται η εμπορευματοποίηση των AP Wi-Fi 7, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που αυτό το πιο πρόσφατο πρότυπο Wi Fi έχει πραγματικά αρχίσει να εξυπηρετεί τους ανθρώπους τόσο στην καθημερινή εργασία όσο και στην καθημερινή ζωή. Η διάκριση σηματοδοτεί τη ευρεία αναγνώριση των καινοτόμων ιδεών, των εφαρμογών που έχουν αποδειχθεί στον τομέα και της ηγεσίας των προϊόντων AirEngine Wi-Fi της Huawei.

Επιπλέον, ακολουθώντας την τάση εξέλιξης του Wi-Fi, η Huawei έχει ήδη προετοιμάσει την επόμενη τάση: την εξέλιξη του πανεπιστημίου πολλών GE.

Καθώς το Wi-Fi 7 παρέχει περισσότερο εύρος ζώνης, τα δίκτυα πανεπιστημίου πρέπει να αντέξουν αυτό το όγκο δεδομένων, γι’ αυτό και έρχεται η εξέλιξη του πανεπιστημίου πολλών GE. Με τη μετάβαση από τα 1Ge access switches σε 2.5Ge access, αυτή η επιλογή καθοδηγείται από δύο βασικούς λόγους: τα 2.5Ge μπορούν να αντέξουν το όγκο δεδομένων του Wi-Fi 7 και μπορούν να υποστηρίξουν όλους τους τύπους συσκευών που χρησιμοποιούν 2.5Ge, 1Ge, 100Mb και 10Mb.
Αυτό επιτρέπει επίσης στους πελάτες να διατηρήσουν τις τρέχουσες καλωδιώσεις τους όπου δεν μπορούν να τις αντικαταστήσουν αμέσως, προσφέροντας τη ομαλότερη μετάβαση στο Wi-Fi 7.

Εξετάζοντας το μέλλον, η Huawei θα συνεχίσει να εμβαθύνει στα εταιρικά δίκτυα Wi-Fi και θα συνεργαστεί με παγκόσμιες επιχειρήσεις για να εξερευνήσει πιο καινοτόμες περιπτώσεις χρήσης Wi-Fi σε εταιρικούς χώρους εργασίας, παραγωγή και μεταποίηση, εκπαίδευση, υγειονομική περίθαλψη και άλλους τομείς. Η εταιρεία θα απελευθερώσει περαιτέρω το τεράστιο δυναμικό των δικτύων Wi-Fi και άλλων καινοτομιών για να ωθήσει τη ψηφιακή μετατροπή των βιομηχανιών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις