Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Beat αγκαλιάζει τους οδηγούς ταξί!

Μεταξύ άλλων, προσφέρει υπηρεσίες υγείας, καφέ και σνακ, αλλά και εκπτώσεις για την αγορά νέου οχήματος

Μία σειρά προσφορών και προνομίων που αναβαθμίζουν και ταυτόχρονα διευκολύνουν και προσφέρουν το αίσθημα της ασφάλειας στους συνεργάτες της προσφέρει η BEAT, η νούμερο ένα δωρεάν εφαρμογή κλήσης ταξί στην Ελλάδα και μέλος της οικογένειας FREE NOW, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη στήριξη προς τους οδηγούς ταξί που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της επιτυχίας της πλατφόρμας η οποία έχει κερδίσει την πολύτιμη εμπιστοσύνη του επιβατικού κοινού.
Πρόκειται για το πρόγραμμα επιβράβευσης «BEAT DRIVERS CLUB», που συνδυάζει προσφορές και αποκλειστικά προνόμια τα οποία συνδέονται με κάθε απαραίτητη υπηρεσία που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους οι οδηγοί ταξί, συμβάλλοντας καθοριστικά στην καλύτερη ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, την ασφάλεια και τη βελτίωση των εισοδημάτων τους.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης «BEAT DRIVERS CLUB» αφορά όλους τους οδηγούς-συνεργάτες BEAT σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και περιλαμβάνει στην πρώτη φάση του συνοπτικά τις παρακάτω παροχές με αποκλειστικά προνόμια:

1. Πακέτο προληπτικών εξετάσεων σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας, HHG Hellenic Healthcare Group.
2. Καφέ και σνακ για τις καθημερινές διαδρομές σε συνεργασία με τα everest.
3. Δωρεάν υπηρεσίες στη συντήρηση αυτοκινήτου σε συνεργασία με την Total Energies.

4. Προνομιακές εκπτώσεις στην αγορά νέου οχήματος (ηλεκτροκίνητου και συμβατικού) σε συνεργασία με τη Mercedes-Benz Hellas.

Το «BEAT DRIVERS CLUB» λειτουργεί σε ειδική πλατφόρμα, στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι οι συνεργαζόμενοι οδηγοί.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις