Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Nescafé Frappé: Αμέτρητα καλοκαίρια, ένας καφές!

Ο Nescafé Frappé και ο Γιώργος Λιανός σε προσκαλούν να απολαύσεις το καλοκαίρι σου όπου και όπως εσύ θες, μαζί με τον αγαπημένο σου καφέ!

Η νέα καλοκαιρινή καμπάνια του καφέ Nescafé Frappé, προσκαλεί τους καταναλωτές να απολαύσουν το καλοκαίρι τους όπως και όπου επιθυμούν έχοντας πάντα μαζί τους τον αγαπημένο τους καφέ.

Στην Ελλάδα, το καλοκαίρι έχει χίλια πρόσωπα για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, όμως η επιλογή για καφέ παραμένει η ίδια! Η νέα διαφημιστική καμπάνια του Nescafé Frappé, στην οποία πρωταγωνιστεί και φέτος ο Γιώργος Λιανός, σε προτρέπει να απολαύσεις το καλοκαίρι σου όπως εσύ το επιθυμείς, σε οποιοδήποτε μέρος διαλέξεις και να τραγουδήσεις μαζί μας «Καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι».

Ο Nescafé Frappé με τον πλούσιο αφρό του, τον ήχο από τα παγάκια την ώρα που γυρίζει το καλαμάκι και με τη μοναδική γεύση του είναι εκεί για να σε δροσίσει και να σε ακολουθήσει και φέτος το καλοκαίρι.

Είτε είσαι στη θάλασσα, είτε στο βουνό, είτε με παρέα, είτε μόνος, ένας είναι ο αγαπημένος καφές του καλοκαιριού χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί απλά… ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΟΥ, ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΣΟΥ!

Δείτε το video ΕΔΩ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις