Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Webinar: Business σουίτα της Softweb – ψηφιακά εργαλεία για ΜμΕ

O Δημήτρης Χατζηγεωργίου θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με το νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Ψηφιακών Εργαλείων για ΜΜΕ ενώ ο Βασίλης Σαββόγλου θα παρουσιάσει την ιδανική λύση για κάθε εταιρεία που θέλει να επενδύσει στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της

Η Softweb, ένας από τους κορυφαίους παρόχους Web και Mobile τεχνολογικών λύσεων με εξειδίκευση στην ανάπτυξη επιχειρηματικών λογισμικών χονδρικής πώλησης, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του τρίτου Softweb Webinar με θέμα «Το πιο Σύγχρονο Ψηφιακό Εργαλείο για τις ΜικροΜεσαίες Επιχειρήσεις: H Business Σουίτα της Softweb», την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 17:00.
Κεντρικός εισηγητής του διαδικτυακού event είναι ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, Commercial Director της Softweb. Ο Χατζηγεωργίου θα παρουσιάσει την αναγκαιότητα του Ψηφιακού
Μετασχηματισμού στην εποχή μας, την σύγχρονη στρατηγική πωλήσεων Omni-Channel, καθώς και τη σύνδεση της με την με την Softweb Business Suite. Τέλος, θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με το νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και ο Βασίλης Σαββόγλου, στην Softweb , όπου θα παρουσιάσει την ιδανική λύση για κάθε εταιρεία που θέλει να επενδύσει στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της.
Το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Το πιο Σύγχρονο Ψηφιακό Εργαλείο για τις ΜικροΜεσαίες Επιχειρήσεις: H Business Σουίτα της Softweb» που διοργανώνει η εταιρεία Softweb θα αποτελέσει αναμφισβήτητα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές διοργανώσεις του φετινού καλοκαιριού και ήδη έχει προσεγγίσει επιχειρηματίες και στελέχη εταιρειών χονδρικής πώλησης.
Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή στο παρακάτω εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις