Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startup format για την Carrefour!

Το λιανικό δίκτυο στην Ελλάδα υιοθετεί σύγχρονες Edge Cloud και cloud computing λύσεις με την υποστήριξη της Retail & More

Η Acromove, η οποία παρέχει την πρώτη λύση cloud computing που σχεδιάστηκε ειδικά για το Edge, ανακοίνωσε σήμερα ότι ήρθε σε συμφωνία με τη Retail & More, για την πιλοτική εφαρμογή της λύσης AcroCloud™ της Acromove ως πλατφόρμα Edge Cloud για το λιανικό δίκτυο της Carrefour στην Ελλάδα. Η Retail & More έχει το Carrefour Master Franchise στην Ελλάδα και έχει στόχο τη δημιουργία ενός νέου πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων με κοινή εταιρική ταυτότητα με την επωνυμία Carrefour που θα παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών.

Η Retail & More σχεδιάζει να προσφέρει αυτό το νέο επίπεδο εμπειρίας και εξυπηρέτησης πελατών τόσο με νέες μορφές καταστημάτων όσο και με τη σύγχρονη τεχνολογία. Βασικό συστατικό της νέας γενιάς λιανικής εμπειρίας είναι το Edge computing, το οποίο είναι απαραίτητο για την αύξηση της αποτελεσματικότητας, της ταχύτητας, της προσβασιμότητας και της βελτίωσης της εμπειρίας του πελάτη.

«Το AcroCloud είναι αυτό που λείπει από το Edge: Μια πραγματικά μοναδική λύση που δίνει στους λιανοπωλητές ακριβώς αυτό που θέλουν – μια εμπειρία cloud computing. Δεν χρειάζεται να σκεφτούν τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τη συντήρηση ή την επένδυση σε υποδομές Edge computing. Όπως το πραγματικό cloud, νοικιάζουν τόση υπολογιστική δυνατότητα όση χρειάζονται καθώς αναπτύσσονται. Αλλά αντί το cloud να βρίσκεται σε ένα κεντρικό data center, βρίσκεται στις εγκαταστάσεις τους, δίνοντάς τους πλήρη αυτονομία και πολύ χαμηλότερη καθυστέρηση απόκρισης που απαιτείται για εφαρμογές», δήλωσε ο Eυάγγελος Αχιλλόπουλος, CTO της Acromove. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Retail & More για να επιδείξουμε την καινοτομία που μπορούμε να προσφέρουμε στο Edge στον τομέα λιανικής». 

Η Acromove αλλάζει το παιχνίδι στο Εdge computing με την πρώτη πραγματική εμπειρία Εdge Cloud. Το AcroCloud είναι μια ολοκληρωμένη hardware και software λύση η οποία παρέχει ένα πλήρες σύνολο αναγκών Edge computing σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο cloud. Αυτή η λύση θα επιτρέψει στη Retail & More να νοικιάζει όση υπολογιστική δύναμη χρειάζεται, όχι σε ένα κεντρικό data center αλλά στο στο Edge, δηλαδή πιο κοντά στην πηγή και το σημείο που συλλέγονται τα δεδομένα.

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις