Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Playlist στο Spotify με την υπογραφή της Mastercard

Tο άλμπουμ Priceless κυκλοφόρησε στο πλαίσιο ενός rebranding, όπου η εταιρεία  «αποχαιρέτησε» το όνομά της από το λογότυπό της και προσπάθησε να ενισχύσει την ταυτότητά της με τρόπους πιο κατάλληλους για την ψηφιακή εποχή

Η Mastercard κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ στο οποίο κάθε τραγούδι ενσωματώνει το «ηχητικό εμπορικό σήμα» κολοσσού πληρωμών.

Διαθέσιμο στο Spotify, το άλμπουμ Priceless περιλαμβάνει 10 πρωτότυπα τραγούδια από 10 ανερχόμενους καλλιτέχνες τραγούδια από 10 ανερχόμενους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο – το καθένα από τα οποία ενσωματώνει τη μελωδία του «brand sound» της Mastercard

Η Mastercard παρουσίασε την ηχητική ταυτότητα της μάρκας της, η οποία δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του Mike Shinoda του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος Linkin Park, το 2019, στο πλαίσιο ενός rebranding, όπου η εταιρεία  «αποχαιρέτησε» το όνομά της από το λογότυπό της και προσπάθησε να ενισχύσει την ταυτότητά της με τρόπους πιο κατάλληλους για την ψηφιακή εποχή.

Την επόμενη χρονιά, το 2020, συνεργάστηκε με τη Σουηδή τραγουδίστρια Nadine Randle για να κυκλοφορήσει ένα single, με τίτλο Merry Go Round. Το κομμάτι έχει συγκεντρώσει περίπου 55.000 προβολές στο YouTube, ενώ ένα μεταχειρισμένο αντίγραφο του βινυλίου πωλείται σήμερα για ένα ποσό των 25,65 δολαρίων στο ebay.

Spotify- Priceless

Για το άλμπουμ, η Mastercard ένωσε τις δυνάμεις της με την πλατφόρμα δημιουργίας μουσικής Beatclub του παραγωγού Timbaland.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η εταιρεία πληρωμών θα αγοράσει και θα παρέχει ετήσιες συνδρομές στην πλατφόρμα Beatclub σε εκατοντάδες ανερχόμενους δημιουργούς από μειονεκτούσες κοινότητες.

«Το πρώτο μας μουσικό άλμπουμ με την εμπνευσμένη, πρωτότυπη δουλειά 10 ανερχόμενων καλλιτεχνών ανεβάζει την καινοτόμο προσέγγιση της ηχητικής επωνυμίας μας σε ένα ακόμη υψηλότερο, απαράμιλλο επίπεδο», δήλωσε ο Raja Rajamannar, επικεφαλής μάρκετινγκ και επικοινωνίας και πρόεδρος του τομέα υγείας της Mastercard».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις