Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Προτάσεις από την Spotawheel για ένα άνετο Roadtrip

Ό,τι τύπος κι αν είσαι, η Spotawheel έχει το κατάλληλο αυτοκίνητο για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις!

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι μία ανάσα μακριά. Σπίτι τσεκ, ακτοπλοϊκά τσεκ. Αμάξι; Η Spotawheel σε βοηθάει να επιλέξεις εκείνο που #sou_aksizei  και ταιριάζει στο lifestyle και την προσωπικότητά σου – άλλωστε, το αυτοκίνητο που οδηγάμε μαρτυρά πολλά για εμάς.

Bonus tip: η ιδανική μουσική λίστα ανά κατηγορία, για να τα έχεις όλα έτοιμα!

Ο οικογενειάρχης

Μικρές τσάντες, μεγάλες τσάντες, τάπερ, παιχνίδια, πράγματα του σκύλου, παιδικό κάθισμα. Η οικογενειακή ζωή σίγουρα χρειάζεται χώρο για να είναι άνετη, αλλά και ασφάλεια, επομένως ένα SUV είναι ιδανικό για κάθε είδους roadtrip, ειδικά για τα πιο μακρινά. 

H Spotawheel διαθέτει τόσο στο online showroom όσο και στο φυσικό car show center της στην Παλλήνη μία μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικής ποιότητας, ατρακάριστα και ελεγμένα σε 200+ σημεία SUV για να διαλέξεις το ιδανικό, προτείνει όμως ανεπιφύλακτα το άκρως ευρύχωρο Nissan Qashqai και το Renault Captur  που, μεταξύ άλλων, διαθέτουν λειτουργία Cruise Control και ανήκουν στα πιο οικονομικά της κατηγορίας τους.

Η δική μας μουσική πρόταση περιλαμβάνει throwback σε στιγμές που θα σου θυμίσουν την εφηβεία σου, aka σε Ελληνικό Ροκ των 80s και 90s!

Ο περιπετειώδης

Δυσπρόσιτες παραλίες; Χαλίκια; Ελεύθερο camping; Παρκάρισμα σε ανηφόρα 90 μοιρών; Η περιπέτεια είναι στο DNA σου και το μόνο που μπορεί να ακολουθήσει την επιθυμία σου για αδρεναλίνη είναι ένα 4×4 SUV που μπορεί να κινηθεί εκτός δρόμου.

Η Spotawheel ξέρει πολύ καλά τί θα σε συναρπάσει: το ένα και μοναδικό Jeep Compass που είναι ελεγμένο με τα πιο αυστηρά κριτήρια και θα σε βοηθήσει να μετακινηθείς με απόλυτη ασφάλεια σε off-road διαδρομές. Πώς θα είσαι σίγουρος ότι αυτό είναι το ιδανικό αμάξι για σένα; Μα φυσικά με το δωρεάν test drive που προσφέρει η Spotawheel!

Η δική μας μουσική πρόταση περιλαμβάνει αγνή, ανεβαστική Rock N’ Roll που κάνει κάθε στιγμή σαν σκηνή από ταινία!

Ο luxury

Ωραία η περιπέτεια, αλλά για κάποιους φίλους η πολυτέλεια και η άνεση είναι συνώνυμα της τόσο πολυπόθητης χαλάρωσης! Ένα όχημα κατηγορίας SUV αλλά με δερμάτινα καθίσματα, άνετη ποιότητα κύλισης, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και ένα brand name που «μιλάει» από μόνο του είναι το τέλειο match!

Το Land Rover Discovery του στόλου της Spotawheel ή η Mercedes Benz ML-250 σίγουρα θα σου κλείσουν το μάτι και, αν φοβάσαι μήπως παραείναι πολυτελή για το δικό σου lifestyle, μην ξεχνάς ότι έχεις το δικαίωμα επιστροφής εντός 7 ημερών εφόσον το αποκτήσεις ανέπαφα! 

Η δική μας μουσική πρόταση upbeat, lounge ρυθμούς για το απόλυτο Summer Chill!

Ο gadget-άκιας

Άλλοι τσεκάρουν τα λάστιχα και τα λάδια πριν ξεκινήσουν ταξίδι – εσύ βεβαιώνεσαι ότι έχεις το κατάλληλο playlist! Πολύ φίλος μας.

Εάν ανήκεις σε εκείνους τους ανθρώπους που προετοιμάζονται βάσει google maps, βρίσκουν όλα τα pit stops πριν ξεκινήσουν και έχουν ετοιμάσει λίστα τραγουδιών βάσει προορισμού και παρέας, τότε σίγουρα θα εκτιμήσεις ένα όχημα νέας γενιάς που διαθέτει σύγχρονα συστήματα infotainment, όπως το Peugeot 2008 σε φοβερό μπλε ηλεκτρίκ χρώμα.

Η δική μας μουσική πρόταση περιλαμβάνει Daft Punk στο repeat και Ηλεκτρονικά beats!

Ο φοιτητής

Η ζωή με το φοιτητικό πάσο είναι πολύ πιο ωραία! Γι’ αυτό κι ένα αμάξι πόλης με χαμηλή κατανάλωση και μικρό size, για να παρκάρεται ευκολότερα στα στενά Κυκλαδίτικα δρομάκια, είναι μονόδρομος για τη ζωή του φοιτητή.

Η παραπάνω περιγραφή «φωτογραφίζει» ιδανικά το Renault Clio, κλασική επιλογή για τη..νεολαία, με value for money budget που σίγουρα θα σε κερδίσει.

Η δική μας μουσική πρόταση περιλαμβάνει ό,τι παίζουν τα κλαμπς για να ξεκινήσει η προετοιμασία από νωρίς!

Και τί έμεινε; Λίγο scroll down, ένα κλικ και το αυτοκίνητο της ζωής σου έφτασε στην πόρτα σου από τη Spotawheel!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις