Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εκπαιδευτικό σεμινάριο από τη Samsung και το Leader School στο INNOVATHENS

Δίωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο: «Online Success-Social Media Marketing: Tools & Strategy» διοργανώνει η Samsung Electronics Hellas σε συνεργασία με την εταιρεία κατάρτισης και consulting Leader School, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, 6 Μαΐου, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, INNOVATHENS.

Τo συγκεκριμένο σεμινάριο έχει ως θέμα το online marketing και επικεντρώνεται στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Google Plus, YouTube, Instagram, LinkedIn, Pinterest), αλλά και τη σημασία που κατέχουν σήμερα τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην αγορά. Απώτερος σκοπός είναι η λεπτομερής ανάλυση των δυνατοτήτων και χαρακτηριστικών τους ως εργαλεία για την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους διαθέτουν μία μικρή επιχείρηση και επιθυμούν να βρουν τρόπους να την προωθήσουν είτε σε νέους που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις αναφορικά με την καλύτερη χρήση των online εργαλείων.

Τέλος, η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας του δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδω.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις