Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στρατηγική συνεργασία της AfterSalesPro με την ACS για τη νέα υπηρεσία ACS Smart Points – Lockers

H AfterSalesPro συνεχίζοντας την ανοδική πορεία και εξέλιξή της, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη στρατηγική της συνεργασία με την ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες , για την υλοποίηση ενός έργου που σκοπό έχει την προώθηση της νέας υπηρεσίας ACS Smart Points – Lockers.

H AfterSalesPro επιλέχθηκε από την ACS για τη δημιουργία μιας σειράς plugins για όλες τις γνωστές πλατφόρμες eshop, ώστε οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους, εύκολα και γρήγορα, το SmartPoint που επιθυμούν να παραλάβουν το δέμα τους. H πρόσθετη λειτουργικότητα για την κάθε πλατφόρμα eshop θα παρέχεται δωρεάν από την ACS και θα έρθει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την συνολική εμπειρία του πελάτη τόσο στον τρόπο αποστολής όσο και στην γρήγορη και ευέλικτη παράδοση όλο το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα.

H AfterSalesPro λειτουργεί από το 2018 και γνωρίζει πλέον πολύ καλά το νευραλγικό κομμάτι του last mile καθώς και τη μετάβασή του από την κανονικότητα στην ιδιαίτερα απαιτητική εποχή του covid-19. Έχοντας υλοποιήσει πολλές χρήσιμες υπηρεσίες και αναπτύσσοντας δυναμικές συνεργασίες, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ενός σύγχρονου eshop. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις