Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Unlimint επίσημος πάροχος πληρωμών του Telegram

Η ενσωμάτωση θα επιτρέψει στους περισσότερους από 500 εκατ. χρήστες της πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων να πραγματοποιούν απευθείας πληρωμές μέσω του messenger

Η FinTech Unlimint με έδρα το Λονδίνο πρόκειται να γίνει ο επίσημος πάροχος πληρωμών της εφαρμογής μηνυμάτων Telegram.

Η ενσωμάτωση θα επιτρέψει στους περισσότερους από 500 εκατ. χρήστες του Telegram να πραγματοποιούν πληρωμές από την πλατφόρμα για την αγορά υπηρεσιών και αγαθών απευθείας μέσω του messenger.

Η Unlimint αναφέρει ότι η κίνηση αυτή είναι αποτέλεσμα της εμφάνισης του «κοινωνικού εμπορίου», της μεταβαλλόμενης καταναλωτικής ζήτησης και «απάντηση στην εξέλιξη των ηλεκτρονικών αγορών».

Η λύση πληρωμών της εταιρείας περιλαμβάνει ένα σύστημα πιστοποίησης ταυτότητας χρήστη 3DS για κάθε συναλλαγή. Για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες των πελατών παραμένουν ιδιωτικές, οι πωλητές στην αγορά δεν μπορούν να αποθηκεύουν και να επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα των αγοραστών και το ενσωματωμένο αυτοματοποιημένο σύστημα καταπολέμησης της απάτης διαχωρίζει τις ύποπτες συναλλαγές.

Η διευθύντρια πελατών της Unlimint, Irene Skrynova, αναφέρει ότι η ενσωμάτωση με την υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων που βασίζεται στο cloud και είναι διαπλατφορμική, «έρχεται την κατάλληλη στιγμή».

«Ο κόσμος του Ecommerce εξελίσσεται σε έναν πιο σύνθετο χώρο που περιλαμβάνει ασφαλείς αγορές μέσω πολλαπλών καναλιών, συμπεριλαμβανομένων της νέας υπηρεσίας messenger».

«Στην Unlimint, παρακολουθούμε πάντα όλες τις τρέχουσες τάσεις, πλατφόρμες και συστήματα για να βεβαιωθούμε ότι η λύση πληρωμών μας διαθέτει όλες τις τελευταίες ενσωματώσεις και εργαλεία που θα ήταν χρήσιμα για τους υφιστάμενους και δυνητικούς εμπόρους μας».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις