4 εκατ. ευρώ «σήκωσε» η Vibrant

Newsroom
1'

Η Vibrant συγκέντρωσε 4 εκατ. ευρώ σε ένα seed round με lead fund την byFounders και τη συμμετοχή της Luminar Ventures.

H δανέζικη εφαρμογή που μετατρέπει τις κινητές συσκευές Android σε σημεία πώλησης, στοχεύει στο 52% των ευρωπαϊκών μικρομεσαίων επιχειρήσεων που, σύμφωνα με τη Visa, δεν δέχονται πληρωμές με κάρτα.

Η Vibrant ιδρύθηκε το 2020 και η ίδια επισημαίνει ότι οι συναλλαγές αυξάνονται κατά 70% από μήνα σε μήνα. Η Startup πρόκειται να αξιοποιήσει τη νέα χρηματοδότηση για να αυξήσει την πελατειακή της βάση και να προωθήσει τις υπηρεσίες της σε νέες αγορές.

Ο Kasper Krog, διευθύνων σύμβουλος της Vibrant, δήλωσε: «Πιστεύουμε στην απελευθέρωση των εμπόρων από το «βάρος» των μετρητών και των ακριβών pos  μηχανημάτων.

«Οι κινητές συσκευές μπορούν να λειτουργήσουν ως τερματικά τσέπης για κάθε μικρό έμπορο, το οποίο είναι το επόμενο κεφάλαιο στο μέλλον της κοινωνίας χωρίς μετρητά».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.