Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στρατηγική επέκταση της Sentinels στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το νέο άνοιγμα της FinTech σε μια από τις κυριότερες αγορές του οικοσυστήματος σηματοδοτείται με την «μεταγραφή» του Adrian Jekins ως νέου Chief Commercial Officer

Η Sentinels υπέδειξε ως νέο Chief Commercial Officer τον Adrian Jenkins.

Στόχος της νέας προσθήκης στην ομάδα είναι η επέκταση της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο – ένα κυρίαρχο παγκόσμιο hub της FinTech καινοτομίας.

Ως CCO της Sentinels, ο Adrian θα επικεντρωθεί κυρίως στην ανάπτυξη της εταιρείας, καθοδηγώντας τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τις δραστηριότητες επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Η εμπειρία του θα υποστηρίξει την Sentinels στο σχέδιό της να εδραιώσει και να αναπτύξει τη θέση της στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά την ισχυρή ανάπτυξη που έχει ήδη σημειωθεί στην Ευρώπη.

Ο Joost van Houten, Διευθύνων Σύμβουλος της Sentinels,  επισήμανε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ο Adrian εντάχθηκε στην ομάδα της Sentinels. Η εντυπωσιακή και εκτεταμένη εμπειρία του στην ηγεσία εμπορικών ομάδων σε όλα τα στάδια, από εκείνες με ελάχιστα έσοδα έως εκείνες που η αποτίμησή τους προσεγγίζει τα 100 εκατ. δολ,, είναι ιδανική για να μας βοηθήσει να επιτύχουμε τις φιλοδοξίες μας για ανάπτυξη στο Ηνωμένο Βασίλειο και πέραν αυτού. Εργαζόμαστε ήδη για να αντιμετωπίσουμε τις ανεκπλήρωτες ανάγκες καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και παρακολούθησης των συναλλαγών των FinTechs και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων σε ολόκληρη την ηπειρωτική Ευρώπη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενισχύσουμε περαιτέρω την καταπολέμηση του οικονομικού εγκλήματος στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου».

Σχετικά με την νέα το θέση, ο Adrian δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά να ενταχθώ στην Sentinels για να υποστηρίξω την είσοδό της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν σημαντικό για μένα να ενταχθώ σε μια εταιρεία με ισχυρό σκοπό, σπουδαίους ανθρώπους και εξαιρετικό προϊόν. Το ξέπλυμα χρήματος και η χρηματοδότηση της τρομοκρατίας είναι εξαιρετικά επίκαιρα παγκόσμια προβλήματα και η Sentinels έχει δημιουργήσει μια καινοτόμο και εξαιρετικά αποτελεσματική λύση για την προστασία των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και των οικονομιών από αυτές τις απειλές».

Ο Adrian, με έδρα το Λονδίνο, κατέχει εμπειρία πάνω από  δύο δεκαετίες σε πωλήσεις και B2B. Στο παρελθόν κατείχε ανώτερες θέσεις στην Oracle, την Arkose Labs, τη Vindicia και την Amdocs, όπου πέτυχε αύξηση των εσόδων και ηγήθηκε εμπορικών ομάδων με κορυφαίες επιδόσεις που επικεντρώθηκαν στην τεχνολογία, τις FinTech και την πρόληψη της απάτης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις