Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Dermacare προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές συμβουλές

Η νέα ψηφιακή υπηρεσία της Docandu για αισθητικά, δερματολογικά και αφροδισιολογικά προβλήματα υγείας

Σε μια εποχή που σχεδόν τα πάντα ψηφιοποιούνται, η ελληνική εταιρεία Docandu, συνεχίζει τη δική της «επανάσταση» στον ιδιαίτερα νευραλγικό τομέα της υγείας.

Η εταιρεία ψηφιακής υγείας κυκλοφόρησε το Dermacare, τη νέα υπηρεσία η οποία προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές συμβουλές εξ αποστάσεως σε ζητήματα δερματολογικών, αφροδισιολογικών και αισθητικών προβλημάτων υγείας.

Το Dermacare είναι σε θέση να δίνει στον ενδιαφερόμενο γρήγορες και έγκυρες δερματολογικές συμβουλές από

Δρ. Γεώργιος Νικολάκης

έμπειρους δερματολόγους της Docandu, από την άνεση του σπιτιού τους. Συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία και μια έμπειρη ομάδα δερματολόγων της Docandu για την αξιολόγηση και τη συμβουλή κάθε περίπτωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δερματικές παθήσεις επηρεάζουν το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ το 70% αυτών των ανθρώπων δεν συμβουλεύονται γιατρό.

«Η εξ αποστάσεως δερματολογική εκτίμηση έρχεται να καλύψει σε παγκόσμιο επίπεδο μια μεγάλη ανάγκη των πολιτών για έγκαιρη, οικονομική και αξιόπιστη ενημέρωση, σχετικά με αισθητικά, δερματολογικά και αφροδισιολογικά προβλήματα τα οποία συχνά οι πολίτες φροντίζουν καθυστερημένα και με σημαντικές επιπτώσεις για την υγεία τους» σχολίασε ο επιστημονικός συνεργάτης της Docandu και υπεύθυνος για το Dermacare, Δρ Γεώργιος Νικολάκης, ο οποίος έχει διακριθεί για το επιστημονικό του έργο, με βραβεία όπως το βραβείο έρευνας από την Almirall το 2017.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις