Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Innovation Day: Οι νέες τάσεις στον τομέα του Industry 4.0

Σκοπός της Schneider είναι η επέκτασή της και ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις του κλάδου σε ακόμα περισσότερες επαρχιακές πόλεις, όπου υπάρχουν εξίσου βιομηχανικοί συνεργάτες της

Η Schneider Electric, πρωταγωνιστής στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης της ενέργειας και του αυτοματισμού, ολοκληρώνει τις ενημερωτικές της δράσεις, για τους βιομηχανικούς πελάτες της, με τίτλο «Innovation Days» και θέμα «Industry 4.0 | Νέες Τάσεις στον Βιομηχανικό Μετασχηματισμό». 

Ύστερα από την ολοκλήρωση των δύο προηγούμενων event σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η εταιρεία κλείνει τον κύκλο των εκδηλώσεων στην Λάρισα.

Με αυτήν τη δράση, η Schneider Electric δείχνει την επιθυμία της για επέκταση και ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις του κλάδου σε ακόμα περισσότερες επαρχιακές πόλεις, όπου υπάρχουν εξίσου βιομηχανικοί συνεργάτες της.

Σκοπός της εταιρείας είναι οι συνεργάτες της από κάθε σημείο της Ελλάδος να ενημερώνονται και να εκπροσωπούνται στον ίδιο βαθμό. 

Μέσα από τα «Innovation Days» η Schneider Electric μένει πιστή στο όραμά της, να οδηγήσει τους συνεργάτες της ένα βήμα πιο κοντά στην βιωσιμότητα, μειώνοντας έτσι το περιβαλλοντικό τους αντίκτυπο. Με τη σωστή ενημέρωση γύρω από όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες, τις ολοκληρωμένες λύσεις, τα λογισμικά και τις υπηρεσίες, η εταιρεία ήρθε πιο κοντά στην εκπλήρωση του έργου της για το βιομηχανικό κλάδο, θέτοντας παράλληλα και τις βάσεις για την ένταξη στα Industries of the Future. 

Με αφορμή την τεχνολογική πρόοδο με την οποία έρχεται αντιμέτωπη η σύγχρονη εποχή, η Schneider Electric δεν σταματάει ποτέ να εξελίσσεται, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τόσο τον επαγγελματία όσο και τον ιδιώτη για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτησή του. 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις