Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Cardlink Business Factory φέρνει την επανάσταση στο μέλλον του εμπορίου

Το νέο πρόγραμμα έχει ως στόχο την ανεύρεση και την ενίσχυση καινοτόμων ιδεών και την διασύνδεση τους με επιχειρήσεις

Το Cardlink Business Factory έχει ως στόχο την δικτύωση των Startups ή παρόχους τεχνολογικών λύσεων με ενδιαφερόμενους φορείς του κλάδου.

Το Business Factory της Cardlink αποτελεί ένα ευέλικτο πεδίο για την προώθηση της εξωστρέφειας και της τεχνολογίας με όραμα μετατροπή των αναγκών σε λύσεις και των διαθέσιμων προϊόντων σε επιτυχημένες επιχειρηματικές συνεργασίες.

Επίσης η νέα πρωτοβουλία της Cardlink ενισχύει την ανάπτυξη νέων τεχνολογικών προϊόντων ή υπηρεσιών, επιτρέποντας έτσι την ανάπτυξη της καινοτομίας στον κλάδο καθώς και την αναβάθμιση του customer experience.

Το Cardlink Business Factory δεν περιορίζεται μόνο στο λιανικό εμπόριο, καθώς απευθύνεται σε διάφορους κάθετους τομείς, αναζητώντας ομάδες, προϊόντα και υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την τεχνολογία και μπορούν να αλλάξουν και να μεταμορφώσουν ψηφιακά τον κλάδο του εμπορίου.

Οι  τομείς εστίασης για το Cardlink Business Factory, αποτελούν ως επί το πλείστον: τα αυτοματοποιημένα / μη εποπτευόμενα μηχανήματα και οι ev φορτιστές, το customer experience, οι BNPL λύσεις, το e-commerce, το Q-commerce, λύσεις last mile καθώς και οmnichannel experience.

Αυτή την περίοδο η υποβολή αιτήσεων για το Cardlink Business Factory είναι ανοικτή, προσφέροντας το ιδανικό χρονικό διάστημα στις ομάδες για να προετοιμάσουν τις ιδέες τους.

Οι ιδέες που θα ξεχωρίσουν πρόκειται ενισχυθούν από το Cardlink Business Factory και στην συνέχει να έρθουν σε επαφή με τους αντίστοιχους ενδιαφερόμενους.
Οι ομάδες, στο πλαίσιο του προγράμματος της Cardlink, θα λάβουν καθοδήγηση προκειμένου να ενισχυθούν οι προοπτικές τους και να αναπτύξουν πολύτιμες λύσεις που μπορούν να αντιμετωπίσουν πραγματικές προκλήσεις.
Εάν εντοπιστεί μια σταθερή προοπτική για μια πιθανή συνεργασία, μετά τη φάση της διευκόλυνσης, οι ομάδες θα περάσουν από ένα τελικό σπριντ διερεύνησης λύσεων, συζητώντας όλες τις πτυχές της συνεργασίας και διερευνώντας το πλαίσιο και τους όρους μιας πιθανής συμφωνίας.
Η συνολική διάρκεια και οι φάσεις του Cardlink Business Factory έχει ως εξής:

  • Ανοικτή πρόσκληση (6 εβδομάδες)
  • Διαδικασία επιλογής (6 εβδομάδες)
  • Ενίσχυση της ιδέας (6 εβδομάδες)
  • Sprint διερεύνησης λύσεων

Η υποβολή αιτήσεων εδώ.

Ας εργαστούμε μαζί για να διαμορφώσουμε το μέλλον του λιανικού εμπορίου! Υποβάλετε την πρότασή σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις