Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

«Μεταγραφή» έκπληξη για την Blueground

Ο Χρήστος Μισαηλίδης εντάσσεται στην ομάδα της Blueground με στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων της PropTech Startup για την ευρύτερη περιοχή της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και των χωρών του Ειρηνικού

Εγκαταλείποντας την θέση του CEO του International Workplace Group (IWG Group), του μεγαλύτερου παγκόσμιου παρόχου ευέλικτων χώρων εργασίας, γνωστού στην Ελλάδα με τα εμπορικά σήματα Regus και Spaces, ο Χρήστος Μισαηλίδης γυρίζει νέα σελίδα στην καριέρα του στο πλευρό της ελληνικής PropTech Startup, Blueground.

Σύμφωνα με πληροφορίες startupperGr «μεταγγραφή» στο δυναμικό της Blueground πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, με τον Χρήστο Μισαηλίδη να αναλαμβάνει επιτελικό ρόλο, με διοικητικές αρμοδιότητες.  Ειδικότερα, πρόκειται να αναλάβει τον ρόλο του Chief Strategic Partnerships Officer (CSPO) ενώ ταυτόχρονα θα είναι επικεφαλής των δραστηριοτήτων της PropTech για την ευρύτερη περιοχή της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και των χωρών του Ειρηνικού (APAC).

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες θα έχει υπό την ευθύνη του συγκεκριμένες αγορές από την Μέση Ανατολή και τον Περσικό κόλπο, όπου την τελευταία 20ετία απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις για τις ιδιαιτερότητες αυτών των χωρών. Φημολογείται δε πως είχε αναπτύξει ευρύ κύκλο γνωριμιών σε ανώτερο επίπεδο τόσο με κυβερνητικά στελέχη όσο και με εκπροσώπους του τομέα των επιχειρήσεων και των επενδύσεων.

Επίσης, ο ίδιος πρόκειται να αναλάβει την επέκταση της Blueground στην Ασία, όσον αφορά στην πραγματοποίηση διαφόρων Deals όπως εξαγορές, συγχωνεύσεις, κοινοπρακτικά σχήματα (Joint Ventures), με τοπικές εταιρείες οι οποίες κατέχουν σημαντικά μερίδια των τοπικών αγορών.

Ο Χρήστος Μισαηλίδης φέρει πολυετή εμπειρία, από τον Σεπτέμβριο του 2016 είχε τον ρόλο του Περιφερειακού CEO σε 18 χώρες, όπως Τουρκία, Ινδία, Μπαγκλαντές, Νεπάλ, Πακιστάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μπαχρέιν, Κατάρ, Κουβέιτ, Ομάν, Σαουδική Αραβία, Ιορδανία, Λίβανο, Ιράκ, Αίγυπτο, Κύπρο, Βουλγαρία και Ισραήλ, καθώς και στην Ελλάδα.

Την καριέρα του ξεκίνησε από τον Σκλαβενίτη και Thermo Forte, ενώ αργότερα εντάχθηκε Adecco το 2000 ως Εμπορικός Διευθυντής.  Το 2008 ανέλαβε τη θέση του Περιφερειακού CEO στην Adecco για την Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική με επιχειρήσεις σε 17 χώρες.  Με τον Χρήστο Μισαηλίδη στο τιμόνι, η εταιρεία, με περισσότερους από 70 συνεργάτες, κέρδισε τη μεγάλη πλειοψηφία του μεριδίου αγοράς στις 17 αγορές εκτοξεύοντας παράλληλα τα έσοδά της, επιτυγχάνοντας σημαντική κερδοφορία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις