Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Γιορτή αυτοματισμού από την Schneider Electric

Το ετήσιο event απευθύνεται σε System Integrators, OEMs και αυτοματιστές που είναι μέλη στο επίσημο Automation Club

Η Schneider Electric, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης της ενέργειας και του βιομηχανικού αυτοματισμού, την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, διοργάνωσε για ακόμη μία χρονιά το Automation Club Day.

Το ετήσιο αυτό event απευθύνεται σε System Integrators, OEMs και αυτοματιστές που είναι μέλη στο επίσημο Automation Club, με στόχο την ενημέρωση των συμμετεχόντων γύρω από τις εξελίξεις του κλάδου, τον ψηφιακό μετασχηματισμό της βιομηχανίας και την βέλτιστη χρήση και αξιοποίηση των λύσεων αυτοματισμού της Schneider Electric.

Συγκεκριμένα, τo Automation Club αποτελεί μέρος των δράσεων του δικτύου συνεργατών – System Integrators της Schneider Electric, μέσα από το οποίο τα μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν για να τους παρέχεται, υποστήριξη προϊόντων και υπηρεσιών, τεχνογνωσία και  διαρκής εκπαίδευση.

Με αυτό τον τρόπο, το πρόγραμμα παρέχει στους SI συνεργάτες της εταιρείας τους απαραίτητους πόρους, τα εργαλεία και τις ικανότητες, ώστε να ενισχυθούν και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

Κατά την διάρκεια της φετινής ημερίδας, τα μέλη του Automation Club είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκτενείς παρουσιάσεις γύρω από νέα προϊόντα και λύσεις της εταιρείας, όπως το Harmony Monitoring, την νέα σειρά εκκινητών ATS, το νέο Panel Server Gateway και τη νέα σειρά αισθητήρων HeatTag.

Επιπλέον έγιναν ενημερώσεις και αναφορές στα digital εργαλεία της Schneider, όπως το mySchneider portal, ειδικά σχεδιασμένο για System Integrators & Κατασκευαστές Μηχανών (OEMs), το mySE, την αποκλειστική πύλη αυτο-εξυπηρέτησης συνεργατών Schneider, αλλά και το Digital Logbook, ένα εύκολο στη χρήση συνεργατικό εργαλείο που κρατά αρχείο σημαντικών χρονοδιαγραμμάτων τεκμηρίωσης και συντήρησης.

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της διοργάνωσης συνεργάτες και στελέχη της Schneider Electric, συμμετείχαν σε γεύμα, κλείνοντας την ημερίδα με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Η φετινή Automation Club Day έλαβε χώρα στο Solid Events στο Νέο Ψυχικό.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις