Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Partnership Leaders: Ο Αλέξης Πετρίχος αναλαμβάνει καθήκοντα Regional Leader για την EMEA

Η 100% Ελληνική προσθήκη στον παγκόσμιο οργανισμό οφείλεται στην άνοδο των τεχνολογικών επενδύσεων που πραγματοποιούνται στην περιοχή, οι οποίες ξεπερνούν 100 δισ. δολ, αναδεικνύοντας την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική σε καίρια σημεία αναφοράς και πόλους έλξης ξένων κεφαλαίων

Η Partnership Leaders ανακοίνωσε σήμερα (25/8) την προσθήκη του Αλέξη Πετρίχου στην ομάδα της.

Ο Αλέξης Πετρίχος, επικεφαλής τεχνολογικών συνεργασιών της Chili Piper, διορίστηκε ως περιφερειακός ηγέτης της κοινότητας της Partnership Leaders για την περιοχή Eυρώπης Mέσης Ανατολής και Αφρικής.

Ως περιφερειακός ηγέτης για την περιοχή EMEA, ο Πετρίχος θα αναλάβει την ανάπτυξη των μελών του οργανισμού στην περιοχή και τη διασφάλιση της συνεπούς ικανοποίησης των αναγκών των μελών με την παροχή των απαραίτητων πόρων.

H νέα προσθήκη θα απευθύνεται στους ιδρυτές των Partnership Leaders, Asher Mathew, Chris Samila και Tai Rattigan.

Ο ρόλος του Πετρίχου ως Regional Leader για την EMEA στο Partnership Leaders θα λειτουργεί παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Head of Technology Partnerships για την Chili Piper, δημιουργώντας παράλληλα ευκαιρίες για τους υπαλλήλους της τελευταίας να αναδειχθούν σε ηγετικές θέσεις του κλάδου μέσω του δικτύου Partnership Leaders.

Η νέα δυναμική προσθήκη φέρει έντονο το Ελληνικό στοιχείο, ο Πετρίχος είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε εταιρείες όπως την Workable.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του στην Chili Piper, κατάφερε να εδραιώσει ένα σύγχρονο δίκτυο συνεργατών, αναπτύσσοντας βιώσιμες ροές εσόδων.

Επίσης, έχει δρομολογήσει ενσωματώσεις υψηλού αντίκτυπου με την G2 και την Gong, ενώ έχει συνεισφέρει στις υφιστάμενες σχέσεις με τις Sendoso, RingCentral Postal, Typeform και άλλες συνεργαζόμενες εταιρείες του κλάδου

«Είμαι απίστευτα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να συνεργαστώ με την Partnership Leaders», δήλωσε ο ίδιος.

«Ο νέος μου ρόλος ως Regional Leader για μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες κοινότητες που είναι αφιερωμένες στην υποστήριξη των επαγγελματιών αποτελεί μια τεράστια επιβεβαίωση της προόδου μου και της αγάπης μου για τη δουλειά μου. Είμαι ευγνώμων στους co-CEO μου Nicolas Vandenberghe και Alina Vandenberghe και την ομάδα της Chili Piper για την υποστήριξή τους και για το γεγονός ότι με βοήθησαν να καλλιεργήσω το πάθος μου» επισήμανε ο Πετρίχος.

Η Partnership Leaders πρόκειται για έναν οργανισμό που έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τα μέλη της με κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας καθώς και με υπηρεσίες παγκοσμίως μέσω μιας ενεργής διαδικτυακής κοινότητας, διεξάγοντας εικονικές εκδηλώσεις και  παρέχοντας την αναγκαία εκπαίδευση για την προώθηση της επαγγελματικής και προσωπικής επιτυχίας τους.

«Πέρυσι είδαμε τις τεχνολογικές επενδύσεις στην περιοχή EMEA να ξεπερνούν τα 100 δισ. δολ., ενισχύοντας την εμπιστοσύνη και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που λαμβάνουν χώρα αυτή την στιγμή σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική», δήλωσε ο Asher Mathew, συνιδρυτής της Partnership Leaders.

«Χάρη στο background του Αλέξη στον τομέα σύναψης συνεργασιών και εταιρικών σχέσεων, είμαστε βέβαιοι ότι η ηγετικές του ικανότητες, η βαθύτερη κατανόησή του για το τεχνολογικό οικοσύστημα της EMEA και η εμπειρία που κατέχει τον σημαντικό «παίκτη» για τη διευκόλυνση της περιφερειακής ανάπτυξης και την καθοδήγηση των μελών στην επιτυχία».

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις