Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το grandmama chatbot «λύνει» τα χέρια σε πάνω από 17 χιλ. χρήστες!

Η CEO της εταιρείας, Βίκυ Κλήμη, μοιράστηκε το νέο milestone με σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Linkedin

Πάνω από 17.000+ χρήστες αξιοποιούν το «έξυπνο» chatbot του grandmama.gr.

Η CEO της εταιρείας, Βίκυ Κλήμη, μοιράστηκε το νέο milestone με σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Linkedin, μόλις σε έναν μήνα αφού κυκλοφόρησε η νέα υπηρεσία.

 Το grandmama.gr πρόκειται για τη μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης έμπιστων και έμπειρων φροντιστών για ηλικιωμένους και ανθρώπους που έχουν ανάγκη από φροντίδα στο σπίτι. Στο δίκτυο είναι εγγεγραμμένοι πάνω από 4.000 φροντιστές σε όλη την Ελλάδα, βοηθώντας τους συγγενείς σε αυτή τη δύσκολη και επίπονη διαδικασία να κάνουν την καταλληλότερη επιλογή για τη φροντίδα των αγαπημένων τους.

Ο ενδιαφερόμενος ή ο συγγενής του μπορεί να περιηγηθεί στην πλατφόρμα όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, έχοντας τη δυνατότητα να επικοινωνήσει απευθείας με τους φροντιστές. Ο συγγενής μπορεί εύκολα να κάνει την εγγραφή στην πλατφόρμα και να προχωρήσει στην αγορά του διαδικτυακού πακέτου αναζήτησης. Υπάρχει επίσης το πακέτο της προσωπικής βοήθειας ιδανικό για όσους δεν γνωρίζουν να χειρίζονται το Διαδίκτυο ή δεν έχουν τον χρόνο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις