Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

HoteilBrain Academy: Σύγχρονα μαθήματα «φιλοξενίας» για την αναβάθμιση του τουρισμού

Το νέο εγχείρημα του ξενοδοχειακού ομίλου φιλοδοξεί να μεταλαμπαδεύσει τις αξίες, την κουλτούρα και την φιλοσοφία του πάνω στην φιλοξενία με στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων στελεχών στον ξενοδοχειακό κλάδο

Ο Όμιλος HotelBrain, στοχεύει να καλλιεργήσει εξειδικευμένους επαγγελματίες στον χώρο των ξενοδοχείων και του τουρισμού και να προσφέρει σπουδαίες εργασιακές ευκαιρίες μέσα από το νέο του εγχείρημα, την HotelBrain Academy.

Απασχολώντας σήμερα 130 στελέχη στα κεντρικά του γραφεία και περισσότερους από 1700 εποχικούς εργαζόμενους, προχωράει σ΄ αυτή την κίνηση προκειμένου να ανταπεξέλθει στην πρωτοφανή έλλειψη στελεχών και ανθρώπινου δυναμικού που παρατηρείται στον κλάδο και προκαλεί δυσκολίες στην επάνδρωση των ξενοδοχείων. Παράλληλα στοχεύει στην καλύτερη κατάρτιση των εργαζόμενων στα ξενοδοχεία και στην ουσιαστική τους επιμόρφωση πάνω στην φιλοξενία και τον τουρισμό.

Με περισσότερα από 20 χρόνια ενεργής παρουσίας στον χώρο των ξενοδοχείων διαθέτει την απαραίτητη κατάρτιση, γνώση και εμπειρία ώστε να ενισχύσει τις δεξιότητες όσων εργάζονται ήδη στην τουριστική βιομηχανία, αλλά κυρίως να επιμορφώσει και να προσελκύσει νέο δυναμικό που ενδιαφέρεται να χαράξει μια καινούρια πορεία στον κλάδο των ξενοδοχείων και του τουρισμού. 

Η HotelBrain Academy φιλοδοξεί να μεταλαμπαδεύσει τις αξίες, την κουλτούρα και την φιλοσοφία του Ομίλου πάνω στην φιλοξενία με στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων στελεχών στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Με έδρα το νεοκλασικό κτήριο στον αριθμό 123 της Λεωφόρου Πατησίων, η HotelBrain Academy στοχεύει να παρέχει τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές κατάρτισης και να προσφέρει άμεση απορρόφηση των ανερχόμενων στελεχών στα ξενοδοχεία του Ομίλου, εξασφαλίζοντας τους την επαγγελματική τους πορεία αλλά και δίνοντας τους προοπτικές εξέλιξης και ανέλιξης. 

Οι κρατικές και ιδιωτικές ξενοδοχειακές σχολές σήκωσαν για πολλά χρόνια με επιτυχία το βάρος της εκπαίδευσης και της κατάρτισης των στελεχών μας. Μετά την πρωτοφανή εκτόξευση του τουρισμού στην χώρα μας, κρίνουμε ότι πλέον και εμείς, ξενοδόχοι και επιχειρηματίες του τουρισμού, έχουμε χρέος να συνδράμουμε σ’ αυτή την αποστολή. Ξεκινάμε πρώτοι και μέσα από την HotelBrain Academy αναλαμβάνουμε δράση.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις